Avoimet työpaikat

Diakon on yhteiskunnallinen konserni, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveysalan palveluja kaikenikäisille. Tarjoamme laadukkaita palveluita Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimintana.

Voit etsiä avoimia paikkoja mol.fi-palvelusta hakutermillä ”Diakon Palvelut Oy”.  Voit myös jättää avoimen työhakemuksen.

 


Lähihoitajia kesälomasijaisuuksiin DiakonKotihoitoon

DiakonKotihoito tarjoaa perus-, sairaan- ja kodinhoidollisia palveluja sekä asiointi- ja ulkoiluapua omissa kodeissaan asuville asiakkaille Porissa ja Raumalla sekä näiden lähikunnissa. Palveluja tarjotaan viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan, tarvittaessa myös yövuoroja. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja ihmisen arvostamiseen. Periaatteemme on olla aidosti ja kiireettömästi läsnä asiakkaan luona.

Haemme nyt lähihoitajia kesälomasijaisuuksiin touko-kesäkuusta alkaen jatkuen elo-syyskuulle. Työ on osa-aikaista, halutessa mahdollisuus tehdä lisätöitä tilanteen mukaan. Keikkaluonteista työtä ja lyhyempiä sijaisuuksia on tarjolla heti.

Odotamme sinulta kykyä asiakkaan aitoon ja lämpimään kohtaamiseen, oma-aloitteisuutta sekä iloista asennetta työhön. Ymmärrät luotettavan asiakaspalvelun merkityksen. Eduksi katsomme kokemuksen vanhustyöstä. Työn hoitamisessa ajokortti on välttämätön ja olet myös täysi-ikäinen. 

Paikat voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 1.4.2021

Testaa tästä olisitko meille sopiva hoitaja


Tiedustelut ja hakemukset

Pori: satu.saike@diakon.fi, 044 705 2164 
Rauma: kirsi.kuromaa@diakon.fi
puhelimitse arkisin klo 8 – 14 välillä 044 705 2285