Avoimet työpaikat

Diakon on yhteiskunnallinen konserni, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveysalan palveluja kaikenikäisille. Tarjoamme laadukkaita palveluita Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimintana.

Voit etsiä avoimia paikkoja mol.fi-palvelusta hakutermillä ”Diakon Palvelut Oy”.  Voit myös jättää avoimen työhakemuksen.


Projektikoordinaattori DigiDiakon hankkeeseen

Haemme nyt projektikoordinaattoria DigiDiakon hankkeeseen. Diakon on Satakunnassa toimiva yhteiskunnallinen konserni, joka tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita. Palveluvalikoimaamme kuuluvat asumispalvelut ikäihmisille, siivous- ja kotihoitopalvelut, ateria- ja juhlapalvelu, kuntoutus- ja terveyspalvelut sekä hautauspalvelu. Palvelumme perustana on yksilöllisten tarpeiden ymmärtäminen, oikein mitoitetut ratkaisut ja asioinnin helppous. Kaiken toimintamme perusarvona on ihmisen arvostaminen.

Kehitämme toimintamme tueksi digitaalisia ratkaisuja tavoitteena vuorovaikutteinen tiedonkulku, erilaiset etäpalvelut ja verkkokauppa. Asiakkaiden palveleminen digitaalisten kanavien kautta on yksi Diakonin tärkeimmistä painopistealueista.

Olemme käynnistämässä laaja-alaista DigiDiakon hanketta, johon etsimme projektikoordinaattoria. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi hankkeen läpiviennistä ja kehitystyöstä yhdessä yrityksen liiketoiminnan avainhenkilöiden sekä ulkopuolisten teknologia-asiantuntijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu olla hankkeen keskeinen toteuttaja. Vastaat palvelukokonaisuuksien suunnittelusta ja testaamisesta sekä dokumentoinnista. Osallistut myös digipalveluihin liittyvään budjetointiin ja kustannusseurantaan.

Odotamme sinulta:

Laaja-alaista näkemystä ja kokemusta sekä hyvinvointipalvelujen tuottamisesta että tietojärjestelmähankkeista. Olet kiinnostunut kehittyvistä teknologioista ja innokas testaamaan niitä. Ymmärrät digitaalisten palveluiden kehittämisen liiketoimintahyödyt. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot ja kyky löytää toimivia ratkaisuja. Olet itseohjautuva, nautit yhdessä tekemisestä ja toimintatapojen kehittämisestä sekä sinulla on kokemusta myös projektiluontoisesta työskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävää tukevaa soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme sinulle:

Tärkeän ja mielenkiintoisen roolin matkalla Diakonin hyvinvointipalvelujen digitalisoitumiseen. Tehtävässäsi yhdistyvät sekä vaativuus että vastuu, unohtamatta kuitenkaan vapautta vaikuttaa. Samalla saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä kasvattaa omaa osaamistasi. Tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö ja hyvät työkaverit.

DigiDiakon on vuoden kestävä kehittämishanke, jota rahoittaa Business Finland.

Lisätiedot 044 705 2249 sekä hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 10.8.2020 mennessä osoitteeseen marketta.heinikangas@diakon.fi.