Avoimet työpaikat

Diakon on yhteiskunnallinen konserni, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveysalan palveluja kaikenikäisille. Tarjoamme laadukkaita palveluita Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimintana.

Tällä hetkellä etsimme

Voit etsiä avoimia paikkoja mol.fi-palvelusta hakutermillä ”Diakon Palvelut Oy”.  Voit myös jättää avoimen työhakemuksen.


kotiapu Pori DiakonKotihoito

Varahenkilö/lähihoitaja Diakonin sosiaali- ja terveyspalveluihin Poriin

Haemme nyt lähihoitajaa varahenkilöksi DiakonTerveyteen ja DiakonKotihoitoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

DiakonTerveyden Kuntoutuskeskus tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ja kuntoutusta erityisesti ikäihmisille. Tällä hetkellä asiakkainamme ovat mm. sotiemme veteraanit, heidän puolisonsa ja leskensä sekä tehostetun palveluasumisen asukkaat. Kodinomaisessa ympäristössä on turvallista ja viihtyisää. Korostamme toiminnassamme yksilöllisyyttä ja positiivisuutta. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja pätevää.

DiakonKotihoito tarjoaa perus-, sairaan- ja kodinhoidollisia palveluja, asiointi- ja ulkoiluapua sekä jalkahoitoja omissa kodeissaan asuville asiakkaille Porissa, Raumalla ja lähikunnissa. Palveluja tarjotaan viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan. Asiakkaat voivat olla kaiken ikäisiä, pääasiassa kuitenkin ikääntyneitä. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja periaatteemme on olla aidosti ja kiireettömästi läsnä asiakkaan luona.

Varahenkilönä toimit lähihoitajana sekä DiakonTerveydessä että DiakonKotihoidossa. Olet joustava ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Nautit vaihtelevasta työstä ja uuden oppimisesta. Työhön kuuluu myös turvapuhelinpalvelut Diakonin alueella. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Eduksi katsomme kokemuksen vanhustyöstä. Työn hoitamisessa tarvitaan ajokortti, oman auton käyttö ei ole välttämätöntä. Tehtävän hoito edellyttää Tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä sekä ison, mutta ketterän organisaation edut. Toimintamme on laadukasta ja toimintajärjestelmällämme on SFS-EN ISO 9001:2015 sertifikaatti.

Työ on kokoaikainen ja siinä noudatetaan yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Kysy lisää tai lähetä hakemuksesi & CV:
Anne Uusitalo, 044 705 2185 tai anne.uusitalo@diakon.fi


toimintaterapia lapset DiakonTerveys

DiakonTerveys hakee toimintaterapeuttia Poriin

DiakonTerveys tuottaa kuntoutuspalveluita kaiken ikäisille. Sloganimme “Jokainen on lähimmäinen” tarkoittaa meille sitä, että haluamme kohdata ja kohdella asiakkaitamme yhtä hyvin kuin rakkaita läheisiämme. Sama pätee työyhteisöömme. Välitämme tiimimme jäsenistä, kunnioitamme heidän mielipiteitään ja etsimme vastaavasti töihin ihmisiä, jotka välittävät siitä mitä tekevät. Työssä on vastuuta ja vapautta sekä mahdollisuus suuntautua itselle mieluisimpiin työtehtäviin ja asiakaskuntaan sekä kehittää työtä.

DiakonTerveydessä kuntoutusta ja toimintaterapiaa toteutetaan asiakkaan arkiympäristöissä, toimipisteessämme Porissa Metsämiehenkadulla ja tarvittaessa etäkuntoutuksena. Metsämiehenkadun toimipisteessä osallistumme  myös sotiemme veteraanien kuntoutukseen.

Odotamme hakijalta toimintaterapeutin tutkintoa, halua kehittyä, kokemusta yksilötoimintaterapiasta ja oman auton käyttömahdollisuutta. Kokemus lasten kuntoutuksesta, lisäkoulutukset ja kokemus ryhmien ohjaamisesta katsotaan eduksi.   

Toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

 • sinulla on toimintaterapeutin tutkinto
 • olet innostunut työstäsi sekä haluat kehittää ja kehittyä
 • omaat yhteisöllisen ajattelutavan ja kuntoutumista edistävän työotteen
 • työskentelytapasi on itsenäinen, aktiivinen ja vastuullinen
 • olet valmis liikkuvaan työhön ja myös iltatyöhön tarvittaessa
 • päivität osaamistasi aktiivisesti uusien työkalujen ja työskentelymetodien avulla
 • olet kiinnostunut digitalisaation tuomista mahdollisuuksista kuntoutukseen

Tarjoamme sinulle

 • ison, mutta ketterän organisaation 
 • kuntoutusalan osaajista koostuvan moniammatillisen työyhteisön ja tiimin tuen – mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan
 • monipuoliset tilat sekä välineistön
 • kilpailukykyisen palkan, johon sisältyvät alan yleiset edut, mm. kouluttautuminen, kattava työterveyshuolto  – noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta
 • joustavat mahdollisuudet työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen

Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.  Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Kysy lisää tai lähetä hakemuksesi & CV:
Päivi Pöykiö, 044 705 2210 tai paivi.poykio@diakon.fi


kotisairaanhoito Pori DiakonKotihoito

DiakonKotihoito etsii lähihoitajia sijaisuuksiin Poriin sekä Raumalle

Etsimme uusia työntekijöitä lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Olemme kehittyvä ja innostunut työyhteisö, johon on mukava tulla! Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa työyhteisö on aina kuitenkin tukenasi.

Me DiakonKotihoidossa tarjoamme asiakkaillemme monipuolista kotihoitoa ja kotisairaanhoitoa, asiointi- ja ulkoiluapua sekä jalkahoitoja Porissa, Raumalla ja lähikunnissa. Tarjoamme palveluita viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan. Joskus teemme myös yövuoroja, asiakkaan niin tarvitessa.

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja ihmisen arvostamiseen. Periaatteemme on olla aidosti ja kiireettömästi läsnä asiakkaan luona. Asiakkaamme voivat olla kaiken ikäisiä, mutta pääasiassa ikääntyneitä.

Työntekijänämme toivomme sinulta kykyä asiakkaan aitoon ja lämpimään kohtaamiseen, oma-aloitteisuutta sekä iloista asennetta työhön. Ymmärrät luotettavan asiakaspalvelun merkityksen. Eduksi katsomme kokemuksen vanhustyöstä. Työn hoitamisessa ajokortti on välttämätön.

Kysy lisää:
Satu Säike, Kotihoitopalveluiden päällikkö

044 705 2164, satu.saike@diakon.fi


DiakonTerveys etsii geriatrian erikoislääkäriä Poriin

Etsimme osaavaan joukkoomme geriatrian erikoislääkäriä tai erikoistumisopintojen loppuvaihetta suorittavaa lääkäriä, joka on kiinnostunut erityisesti muisti-, kuntoutus- ja ikääntymiseen liittyvistä asioista. Tehtävään kuuluu osastotyötä, vastaanottotyötä, kotikäyntejä ja konsultaatioita perusterveydenhuollossa ja hoivapalveluissa.

Edellytämme hakijalta:

 • erikoislääkärin tutkintoa tai erikoistumisopintojen loppuvaihetta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja
 • joustavuutta ja positiivisuutta
 • osallistuvaa asennetta toiminnan kehittämiseen
 • yrittäjähenkisyyttä
 • hyvää kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Työajan voimme sopia sinulle parhaiten sopivaksi. Meille voi tulla kokopäiväiseksi, osapäiväiseksi tai keikkatyöntekijäksi. Työnhakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Koeaika on 6 kk.

Testaa tästä olisitko meille sopiva lääkäri

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Sanna-Mari Pudas-Tähkä
044 705 2215, sanna-mari.pudas-tahka@diakon.fi


DiakonTerveys etsii sairaanhoitajaa Poriin

Etsimme moniammatilliseen joukkoomme sairaanhoitajia, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään ikäihmisten parissa.

Osastollamme asuu pysyvästi/lyhytaikaisesti sotainvalideja sekä kuntoutetaan sotiemme veteraaneja ja muita ikäihmisiä. Lisäksi asiakkaana on eri-ikäisiä Kelan kuntoutuskurssilaisia. Työhön kuuluu myös turvapuhelinpalvelut Diakonin alueella päivystysaikana sekä lääkärinvastaanottotoimintaan osallistuminen.

Työaika on 38 h 15 min/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika on 6 kk.

Testaa tästä olisitko meille sopiva sairaanhoitaja!

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Sanna-Mari Pudas-Tähkä
044 705 2215 tai sanna-mari.pudas-tahka@diakon.fi