Avoimet työpaikat

Diakon on yhteiskunnallinen konserni, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveysalan palveluja kaikenikäisille. Tarjoamme laadukkaita palveluita Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimintana.

Voit etsiä avoimia paikkoja mol.fi-palvelusta hakutermillä ”Diakon Palvelut Oy”.  Voit myös jättää avoimen työhakemuksen.


DiakonJuhla hakee hyvän ruoan ammattilaista – Suurtalouskokkia

Meillä valmistetaan ruokaa rakkaudella alueemme asukkaille, osastoille, lounasasiakkaille ja pitopalveluun. Työ keittiössämme on monipuolista. Työkaverit ovat innostuneita ja yhdessä tekeminen meillä on mukavaa.

Tarjoamme äitiysloman sijaisuutta, mahdollisesti jatkossa myös vakituista työtä. Odotamme sinulta keittiöalan koulutusta, mielellään myös dieettikokin koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta keittiötyöstä.

Työ alkaa maalis-huhtikuun aikana, sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Lähetä hakemuksesi 31.1.2020 mennessä terhi.peltomaki@diakon.fi, lisätietoja myös puhelimitse Terhi Peltomäki 044 705 2251.


DiakonTerveys hakee fysioterapeuttia

Haluaisitko töihin iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiin? Etsimme nyt fysioterapeuttia DiakonTerveyteen! Töitä olisi tarjolla kesälomakauden lopulle asti, vähintään 50 % työajalla, mahdollisesti enemmänkin. Työt alkavat sopimuksen mukaan tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tutkintotodistus ja Valviran hyväksyntä pitää olla, mielellään myös kokemusta fysioterapeutin työstä ja ryhmien ohjaamisesta. Myös uinninvalvojan pätevyys luetaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työntekoon ja sopivan persoonan löytäminen.

Ota yhteyttä pikaisesti DiakonTerveyden kuntoutuspalveluiden päällikkö Päivi Pöykiöön, 044 705 2210, paivi.poykio@diakon.fi