Avoimet työpaikat

Diakon on yhteiskunnallinen konserni, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveysalan palveluja kaikenikäisille. Tarjoamme laadukkaita palveluita Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimintana.

Tällä hetkellä etsimme DiakonAsumiselle asumisohjaajaa, DiakonKotihoitoon lähihoitajaa Poriin ja Raumalle sekä DiakonTerveyteen erikoislääkäriä ja sairaanhoitajia Poriin.

Voit etsiä avoimia paikkoja mol.fi-palvelusta hakutermillä ”Diakon Palvelut Oy”.  Voit myös jättää avoimen työhakemuksen.

 


senioriasuminen pori

DiakonAsuminen hakee asumisohjaajaa

Diakonin alueella Tiilimäellä asuu yli 200 ikäihmistä itsenäisesti omissa kodeissaan. Asumisohjaaja toimii DiakonAsumisen yksikönjohtajan työparina. Työ sisältää runsaasti vuorovaikutusta asukkaiden ja alueen muiden toimijoiden kanssa.

Toivomme sinun olevan ulospäin suuntautunut ja joustava – päivittäiset tehtävät kun vaihtelevat. Työhösi kuuluu erilaisten ryhmien ohjaamista ja suunnittelua, asukkaiden ohjaamista niin eri palvelujen käyttöön kuin viranomaisasioidenkin hoidossa. Toimit myös asumiseen perehdyttäjänä.

Työssäsi tarvitset sosionomin/geronomin tutkintoa, organisointitaitoja ja kykyä selviytyä vaihtelevissa tilanteissa sekä kokemusta asiakkaiden palveluohjaamisesta. Riittävät tietotekniset taidot, digiosaaminen ja somemaailman ymmärrys ovat myös tärkeitä. Pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan työtäsi itsenäisesti ja tulevaisuuteen kehittäen. Olet mukana uudistamassa yhteisömme toimintaa.

Työssä noudatetaan yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta ja siinä on koeaika. Hakuaika päättyy 1.10.2021.

Kysy lisää työstä ja sen mahdollisuuksista!

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää sähköpostilla sari.haapalainen@diakon.fi.

Lisätietoja antaa
Sari Haapalainen 044 705 2101,
sari.haapalainen@diakon.fi


kotisairaanhoito Pori DiakonKotihoito

DiakonKotihoito etsii lähihoitajia Poriin sekä Raumalle

Asiakasmäärän kasvaessa haemme nyt uutta vakituista lähihoitajaa tiimiimme sekä Porissa että Raumalla.

Olemme kehittyvä ja innostunut työyhteisö, johon on mukava tulla! Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa työyhteisö on aina kuitenkin tukenasi.

Me DiakonKotihoidossa tarjoamme asiakkaillemme monipuolista kotihoitoa ja kotisairaanhoitoa, asiointi- ja ulkoiluapua sekä jalkahoitoja Porissa, Raumalla ja lähikunnissa. Tarjoamme palveluita viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan. Joskus teemme myös yövuoroja, asiakkaan niin tarvitessa.

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja ihmisen arvostamiseen. Periaatteemme on olla aidosti ja kiireettömästi läsnä asiakkaan luona. Asiakkaamme voivat olla kaiken ikäisiä, mutta pääasiassa ikääntyneitä.

Työntekijänämme toivomme sinulta kykyä asiakkaan aitoon ja lämpimään kohtaamiseen, oma-aloitteisuutta sekä iloista asennetta työhön. Ymmärrät luotettavan asiakaspalvelun merkityksen. Eduksi katsomme kokemuksen vanhustyöstä. Työn hoitamisessa ajokortti on välttämätön.

Porissa työaika on 30 tuntia / viikko, mahdollisuus myös tehdä lisätöitä tilanteen mukaan.
Raumalla työaika 25 tuntia / viikko, mahdollisuus myös tehdä lisätöitä tilanteen mukaan.

Etsimme uusia työntekijöitä myös lyhytaikaisiin sijaisuuksiin, kysy lisää.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Kysy lisää:
Satu Säike, Kotihoitopalveluiden päällikkö

044 705 2164, satu.saike@diakon.fi


DiakonTerveys etsii geriatrian erikoislääkäriä Poriin

Etsimme osaavaan joukkoomme geriatrian erikoislääkäriä tai erikoistumisopintojen loppuvaihetta suorittavaa lääkäriä, joka on kiinnostunut erityisesti muisti-, kuntoutus- ja ikääntymiseen liittyvistä asioista. Tehtävään kuuluu osastotyötä, vastaanottotyötä, kotikäyntejä ja konsultaatioita perusterveydenhuollossa ja hoivapalveluissa.

Edellytämme hakijalta:

  • erikoislääkärin tutkintoa tai erikoistumisopintojen loppuvaihetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • joustavuutta ja positiivisuutta
  • osallistuvaa asennetta toiminnan kehittämiseen
  • yrittäjähenkisyyttä
  • hyvää kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Työajan voimme sopia sinulle parhaiten sopivaksi. Meille voi tulla kokopäiväiseksi, osapäiväiseksi tai keikkatyöntekijäksi. Työnhakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Koeaika on 6 kk.

Testaa tästä olisitko meille sopiva lääkäri

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Sanna-Mari Pudas-Tähkä
044 705 2215, sanna-mari.pudas-tahka@diakon.fi


DiakonTerveys etsii sairaanhoitajaa Poriin

Etsimme moniammatilliseen joukkoomme sairaanhoitajia, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään ikäihmisten parissa.

Osastollamme asuu pysyvästi/lyhytaikaisesti sotainvalideja sekä kuntoutetaan sotiemme veteraaneja ja muita ikäihmisiä. Lisäksi asiakkaana on eri-ikäisiä Kelan kuntoutuskurssilaisia. Työhön kuuluu myös turvapuhelinpalvelut Diakonin alueella päivystysaikana sekä lääkärinvastaanottotoimintaan osallistuminen.

Työaika on 38 h 15 min/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika on 6 kk.

Testaa tästä olisitko meille sopiva sairaanhoitaja!

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Sanna-Mari Pudas-Tähkä
044 705 2215 tai sanna-mari.pudas-tahka@diakon.fi