Avoimet työpaikat

Diakon on yhteiskunnallinen konserni, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveysalan palveluja kaikenikäisille. Tarjoamme laadukkaita palveluita Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimintana.

Voit etsiä avoimia paikkoja mol.fi-palvelusta hakutermillä ”Diakon Palvelut Oy”.  Voit myös jättää avoimen työhakemuksen.


DiakonTerveys etsii erikoislääkäriä Poriin

Etsimme osaavaan joukkoomme erikoislääkäriä tai erikoistumisopintojen loppuvaihetta suorittavaa lääkäriä, joka on kiinnostunut erityisesti muisti-, kuntoutus- ja ikääntymiseen liittyvistä asioista. Tehtävään kuuluu osastotyötä, vastaanottotyötä, kotikäyntejä ja konsultaatioita perusterveydenhuollossa ja hoivapalveluissa.

Edellytämme hakijalta:

  • erikoislääkärin tutkintoa tai erikoistumisopintojen loppuvaihetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • joustavuutta ja positiivisuutta
  • osallistuvaa asennetta toiminnan kehittämiseen
  • yrittäjähenkisyyttä
  • hyvää kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Työaika 37,5 h/viikko tai sopimuksen mukaan. Työ on päivätyötä. Työnhakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Koeaika on 6 kk.

Testaa tästä olisitko meille sopiva lääkäri

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Sanna-Mari Pudas-Tähkä
044 705 2215, sanna-mari.pudas-tahka@diakon.fi


DiakonTerveys etsii sairaanhoitajaa Poriin

Etsimme moniammatilliseen joukkoomme sairaanhoitajia, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään ikäihmisten parissa.

Osastollamme asuu pysyvästi/lyhytaikaisesti sotainvalideja sekä kuntoutetaan sotiemme veteraaneja ja muita ikäihmisiä. Lisäksi asiakkaana on eri-ikäisiä Kelan kuntoutuskurssilaisia. Työhön kuuluu myös turvapuhelinpalvelut Diakonin alueella päivystysaikana sekä lääkärinvastaanottotoimintaan osallistuminen.

Työaika on 38 h 15 min/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika on 6 kk.

Testaa tästä olisitko meille sopiva sairaanhoitaja!

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Sanna-Mari Pudas-Tähkä
044 705 2215 tai sanna-mari.pudas-tahka@diakon.fi