Avoimet työpaikat

Diakon on yhteiskunnallinen konserni, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveysalan palveluja kaikenikäisille. Tarjoamme laadukkaita palveluita Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimintana.

Voit etsiä avoimia paikkoja mol.fi-palvelusta hakutermillä ”Diakon Palvelut Oy”.  Voit myös jättää avoimen työhakemuksen.


DiakonHautaus hakee hautauspalvelun työntekijää Raumalle

Haemme Hautauspalveluumme Raumalle ja Laitilaan asiakaspalvelusta innostunutta työntekijää. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi myös vainajien kuljetusta ja arkkuun laittoa. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, koska arkkujen siirto ja nostelu on osa työtä.

Työhön perehdytään ja työskentely on paljolti parityötä. Työssä olemme surevien omaisten tukena. Työyhteisössä saamme tukea toinen toisiltamme.

Työ on vakituinen ja oppisopimuskoulutus on mahdollinen. Ajokortti on välttämätön. Työtä voidaan tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Noudatamme Kaupan alan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Terhi Peltomäki 044 705 2251 ja terhi.peltomaki@diakon.fi

Hakemukset 10.11.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen terhi.peltomaki@diakon.fi

DiakonHautaus

DiakonHautaus on apuna kaikessa, mikä liittyy hautajaisjärjestelyihin sekä siunaus- ja muistotilaisuuteen. Ajatuksella suunnitellusta tilaisuudesta jää kaunis muisto. Palvelemme asiakkaita luottamuksella ja vuosien tuomalla kokemuksella.

Hautauspalvelumme sijaitsevat Porissa, Ulvilassa, Raumalla ja Laitilassa. Palveluitamme välittävät myös yhteistyökumppanimme Kartanon Kukka, Luvian Kukka, Kukkakauppa Meriheinä Merikarvialla sekä Eurajoen Hautaustoimisto. Teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä hautausjärjestelyjä suunniteltaessa. Kuljetukset myös iltaisin ja viikonloppuisin.