Päivätoiminta

paivatoiminta_tekstiinMuistisairaan kuntouttavaa ja toimintakykyä tukevaa päivätoimintaa on saatavilla Kuntoutuskoti DiaVireessä. Päivätoiminnassa on mahdollisuus osallistua mielekkäisiin ja virkistäviin ryhmätoimintoihin ja keskusteluihin muisteluiden kautta.

Päivän ohjelmaan voivat kuulua mm. kädentyöt, pelit, yhteislaulut, yhdessä tekeminen ja ulkoilu. Päivätoiminta sisältää mieltä ja kehoa aktivoivia harjoitteita ja kommunikaatiota. Muisteluharjoituksissa käytetään vanhoja esineitä, valokuvia, musiikkia ja runoja.

Päivätoimintaa ohjaava henkilökunta on muistisairauksien ammattilaisia ja päivätoiminnassa käytössä olevat tilat ovat muistisairaille sopivat ja virikkeelliset. Meillä muistisairas ihminen voi tuntea itsensä arvokkaaksi ja saada onnistumisen kokemuksia ja elämyksiä. Päivätoiminta antaa myös omaishoitajalle levähdyshetken.

Päivätoiminnan hinta on 75 €/päivä, hintaan sisältyy aamupala, lounas ja kahvi. Hinta ei sisällä lääkkeitä eikä kuljetuksia. Asiakkaalla on mahdollisuus saada palveluseteli päivätoimintaan.

Mahdollisuus ostaa erikseen myös esimerkiksi fysioterapiaa, erilaisia hierontoja, lääkäripalveluja, sairaanhoidollisia palveluja, muistiselvityksiä, saunotus- ja kylvetysapua.

Tiedustelut:

Kuntoutuskoti DiaVire
Metsämiehenkatu 2 G
28500 Pori

Osastonsihteeri Tiina Laakso 044 705 2184