Juhlapalvelu ja catering

Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee kanssasi onnistuneet ja toiveidesi mukaiset juhlat, olipa kyseessä häät, syntymäpäivät, valmistujaiset tai muistotilaisuus. Palvelemme myös yritystilaisuuksien ja kokousten järjestelyissä. Suunnitellaan yhdessä tilaisuuksiin sopivat tarjottavat.

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat herkullisen ruuan lähtökohta. Hyvä ruoka on tärkeä osa onnistunutta tilaisuutta. Meille on tärkeää myös tarjottavien kaunis esille laitto, vaihtuvat vuodenajat näkyvät somistuksissa ja kattauksen yksityiskohdissa.

Voit vuokrata kauttamme Diakonialaitoksen alueella sijaitsevia erikokoisia juhlatiloja 80–140 hengelle. Voit tilata pitopalvelumme järjestämään juhlat myös muuhun haluamaasi tilaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme järjestää tarvittaessa juhlat alusta loppuun. Valmistamme halutessasi myös pelkät tarjottavat juhliisi.

Muistathan, että kotona tehtävästä työstä, kuten kotiin palkatun tarjoilijan työstä, on mahdollisuus tehdä kotitalousvähennys verotuksessa!

Lue myös vinkkejä hääjuhlan järjestämiseen blogikirjoituksestamme.

Tilaustuotteet

Valmistamme ruokia ja leivonnaisia tilauksesta myös kotiin noudettavaksi. Leipurimme valmistavat makeat ja suolaiset herkut, pitopalvelusta voit tilata herkulliset salaatit ja ruoat vaikka illanistujaisiin tai yritystilaisuuksiin. Halutessasi tarjottavat on mahdollista saada valmiina tarjoiluastioissa.

Täytekakut, moussekakut, voileipäkakut, keitot, salaatit ja buffetmenut tilattavissa myös verkkokaupastamme! Muistathan tehdä tilauksesi vähintään kaksi arkipäivää ennen noutoa. Voit noutaa tilaamasi tuotteet Pihlajasalista (Metsämiehenkatu 2 J, Pori).

Huom! Joulun aikaan voit tilata myös valmistamme jouluruoat Diakon Verkkokaupan puolelta. Jouluruoassa minimitilaus on 10 hengelle, viimeinen jouluruokien tilauspäivä on 18.12. ja viimeinen noutopäivä 23.12.2023. Lue lisää Diakon Verkkokaupan puolelta.

Oiva-logo

Yhteystiedot

DiakonJuhla
Metsämiehenkatu 2 J, 28500 Pori
juhla@diakon.fi

Juhlapalvelu, lounas ja vuokrattavat tilat
044 705 2254

Yksikönjohtaja
Terhi Peltomäki
044 705 2251
terhi.peltomaki@diakon.fi

Yhteydenottopyyntö