DiakonTerveyden toimipisteet yhdistyvät 1.7.2023

DiakonTerveyden Metsämiehenkadun ja Yrjönkadun toimipisteet yhdistyvät 1.7.2023. Heinäkuusta alkaen palvelemme Porissa Metsämiehenkadun toimitiloissa ja teemme edelleen lisäksi kotikäyntejä.

Yrjönkadun toimipisteen henkilökunta sekä välineistö siirtyvät Metsämiehenkadulle. Uudistamme ja monipuolistamme samalla terapiatilojamme ja saamme lisätiloja käyttöön.

DiakonKylään Metsämiehenkadun toimipisteeseen pääsee Porin keskustasta helposti ja edullisesti käyttämällä Citylinjaa. Myös maksuttomia parkkipaikkoja löytyy lähistöltä.

Pidämme syksyllä toimipisteiden yhdistymisen kunniaksi avoimet ovet. Seuraa ilmoitteluamme ja tule tutustumaan tiloihimme ja palveluihimme.

Lahjat ja herkut äitienpäivään helposti Diakon Verkkokaupasta

Diakon Verkkokaupasta hankit helposti kaiken äitienpäivään! Valikoimistamme löydät DiakonJuhlan herkut kahvipöytään sekä lahjat äideille tai isoäideille.

Verkkokaupasta voit hankkia vaikka arkea helpottavan kotisiivouksen (Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Rauma, Eurajoki ja lähialueet) tai hyvänolon jalkahoidon tai hieronnan. Jalkahoidot voidaan Porissa toteuttaa sekä hoitolassa että kotikäyntinä, Raumalla jalkahoidot ovat saatavissa kotikäynteinä. Verkkokaupan hyvinvointipalveluista löydät myös mm. fysioterapian, kuntotestit, vyöhyketerapian ja intialaisen päähieronnan.

Muistathan myös avoimet lahjakorttimme, joilla lahjansaaja voi valita mieleisensä palvelut tai tuotteet. Voit tulostaa verkkokaupasta lahjakortin annettavaksi tai halutessasi voit lähettää sähköisen lahjakortin suoraan lahjansaajan sähköpostiin.

Käy tutustumassa valikoimaan Diakon Verkkokaupassa

Diakon-blogissa DiakonHautauksen Iran kokemuksia vaihto-oppilasviikoista Saksassa

DiakonHautauksen Ira Vastavirta vietti kolme viikkoa Saksassa tutustumassa sikäläiseen hautauskulttuuriin osana hautauspalvelualan tutkintoaan. Matkalta tarttui mukaan monia monenlaisia mielenkiintoisia kokemuksia ja havaintoja erilaisista kulttuureista. Saksassa ollaan hieman persoonallisempia Suomeen verrattuna, eletty elämä, persoonallisuus ja esimerkiksi harrastukset näkyvät vahvasti myös hautajaisissa. Lue lisää Diakon-blogista.

DiakonHautaus avaa uuden hautaustoimiston Raisioon

DiakonHautaus Raisio avaa ovensa maanantaina 3.4.2023 osoitteessa Tornikatu 2 ja tarjoaa luotettavaa apua kaikissa hautausjärjestelyissä surun kohdatessa. Raision toimistossa asiakkaita palvelee vastaava hoitaja Jarmo Lepistö.

Raisiossa palvelemme maanantaisin klo 9 – 17, tiistaista perjantaihin klo 9 – 16, sovittaessa myös muinakin aikoina.

DiakonHautauksen palvelut löydät jatkossa myös KukkaUnelmasta Nousiaisista (Nummentie 3, Nousiainen).

Tutustu palveluihimme diakonhautaus.fi -verkkosivuilta.