Diakon-blogissa terveisiä Rinkeplummasta

Meillä Rinkeplumman päivätoiminnassa korostuvat kiiretön yhdessä tekeminen, läsnäolo ja toive siitä, että asiakkaalle jää onnistumisen kokemuksia sekä hyvä mieli. Muistisairaiden päivätoiminnan avulla pyritään edesauttamaan kotona pärjäämistä ja toimintakyvyn säilyttämistä mahdollisimman pitkään. Käy lukemassa nyt Diakon-blogista päivätoiminnan ohjaaja Anne Koskelan lämminhenkinen kirjoitus arjesta Rinkeplummassa.

AVOIN TYÖPAIKKA: Asumisohjaaja DiakonAsumiseen

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ ikäihmisten parissa ja uusien toimintatapojen kehittäminen? Meillä työpäiväsi täyttyvät vaihtelevista tilanteista, ohjaat ryhmiä, opastat asukkaita ja myös digiosaaminen sekä somemaailma on sinulla hallussa. Tule nyt mukaan kehittyvään ja innostavaan työyhteisöön!

Lue lisää asumisohjaajan työstä rekry-sivultamme. Lisätietoja saat myös DiakonAsumisen yksikönjohtaja Sari Haapalaiselta, 044 705 2101, sari.haapalainen@diakon.fi

DiakonTerveyden syksyn liikuntaryhmät starttaavat 6.9. – tule mukaan!

DiakonTerveyden liikuntaryhmät käynnistyvät syksyn lukujärjestyksen mukaisesti maanantaina 6.9.2021.

Voit ilmoittautua ryhmiimme netin kautta. Jos haluat ns. vakivarauksen johonkin ryhmään, tee varaus DiakonTerveyden sihteerin kautta 044 705 2208.

Tulethan vain terveenä ja muista perua, mikäli et pääsekään, jotta odotuslistalta jonottava pääsee ryhmään.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat liikkujat!

Päivätoimintakeskus Rinkeplumma on muuttanut

Diakonin Päivätoimintakeskus Rinkeplumma on muuttanut Eteläpuistosta Metsämiehenkadulle, palvelukoti Honkalan tiloihin, palvelukeskus Ikihonkaan. Uusi osoite on Metsämiehenkatu 2 B. 

Rinkeplummassa järjestetään kuntouttavaa päivätoimintaa lievästi tai keskivaikeasti muistisairaille ennalta sovituissa pienryhmissä. Päivätoimintaan sisältyy monipuolista ohjattua toimintaa sekä aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi. Nyt voimme ottaa myös uusia asiakkaita. Tervetuloa mukaan toimintaan uusiin viihtyisiin tiloihimme!

Tiedustelut:
puh. 044 705 2299 tai rinkeplumma@diakon.fi 

Lue lisää Päivätoimintakeskus Rinkeplummasta.