DiakonPuiston joulukalenteri kodalla 1.12. alkaen

DiakonPuiston joulukalenteri aukeaa taas kodalla 1.12. alkaen. Kalenterin kuvittajina ovat toimineet päiväkotilapset, opiskelijat ja ikäihmiset. Käy kurkkaamassa päivän luukkua!

Matkan varrella voi tutustua myös joulumaailmaan Puistokodolla.

Kahvila DiaHerkku aukeaa kuntoutuskeskuksessa jälleen maanantaina 18.10.

Kahvila DiaHerkku DiakonTerveyden kuntoutuskeskuksessa (Metsämiehenkatu 2 G, Pori) aukeaa maanantaina 18.10.2021. Kahvio on avoinna päivittäin klo 8.00–15.00.

Kahvilan valikoimista löytyy mm. lounassalaatti, sämpylöitä, leipiä, piirakoita, pullaa ja montaa muuta herkkua.

Kahvilan pöydät on merkitty erikseen. Huomioidaan toisemme ja noudatetaan turvallisuus ohjeita asioidessamme kahviossa. Tervetuloa kahville!

Muistisairaiden päivätoiminta Rinkeplummassa nyt tilaa uusille kävijöille

Muistisairaiden päivätoiminta Rinkeplummassa on nyt tilaa uusille asiakkaille.

Päivä Rinkeplummassa koostuu mukavasta yhdessäolosta ja monipuolisesta toiminnasta, sisältäen mm. keskustelua ja vertaistukea, pelejä ja visailuja, liikuntaa, toiminnallisia harjoitteita, kädentaidon harjoittelua sekä muuta mielekästä tekemistä, joilla pyritään aktivoimaan muistia. Ota yhteyttä, niin sovitaan tutustumiskäynti!

Päivätoiminta Rinkeplumma 044 705 2299 tai rinkeplumma@diakon.fi

Uusi liikuntaryhmä AsahiHealth alkaa DiakonTerveydessä marraskuussa

DiakonTerveyden liikuntaryhmissä alkaa uutena AsahiHealth -ryhmä 1.11.2021 alkaen. Asahi-tunti pidetään maanantaisin klo 17.00 – 17.45 liikuntasalissa (Metsämiehenkatu 2 G, Pori). 

Asahi-terveysliikunta sopii kenelle tahansa. Tunnilla tehtävät harjoitteet tehdään seisten, mutta harjoitteita voi tehdä tarvittaessa myös tuolilla istuen. Harjoitteet tehdään rauhassa keskittyen hyvään ryhtiin ja hengitykseen. Asahi-harjoitteilla parannetaan ryhtiä, keskivartalon hallintaa ja tasapainoa, lisätään liikkuvuutta ja lihasvoimaa unohtamatta syvää hengitystä.

Tunnilla tarvitset vain mukavat joustavat vaatteet, kenkiä ei tarvita, harjoitteet tehdään sukkasillaan.
Jos kehosi on jumissa ja kaipaat lempeää, mutta tehokasta liikettä ja mielen tasapainoa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Tervetuloa mukaan, varaa paikkasi verkossa www.varaaheti.fi/diakonliikunta tai soittamalla 044 705 2208.