DiakonJuhla tiedottaa Pihlajasalin lounaasta

Pihlajasalin lounas tarjolla toistaiseksi klo 10.30-13.30.

Tulethan käsipesun kautta ruokailemaan!

Ruoka annostellaan tällä hetkellä keittiössä lautasille. Saat keittiöstä valmiin tarjottimen, ja voit siirtyä saliin ruokailemaan väljästi. Siirrymme vain yhteen ruokavaihtoehtoon. DiakonJuhla tarjoaa nyt päivittän C-vitamiinipitoisen jälkiruoan kaikille.

DiakonJuhlan kauppa palvelee normaalisti. Diakonin alueen asukkaiden mahdollista tilata ostokset kotiovelle.
Palveluita jokaiselle tälläkin hetkellä

Suomen hallituksen linjauksen mukaan yli 70-vuotiaat on velvoitettu mahdollisuuksien mukaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa, jotta suojataan heitä koronavirustartunnalta. Me Diakonilla tarjoamme edelleen palveluita kaikille ikäihmisille kotona selviytymisen tueksi. Palveluitamme ovat mm. siivoukset, kuntoutukset, kotihoitopalvelut, lääkärin kotikäynnit, asioimispalvelut yms.

Alueemme asukkaille tarjoamme kotiin myös ruokapalvelua. Jos asiakas on sairas, niin siitä tarvitsemme heti tiedon. Mietitään yhdessä, miten kotiin vietävät palvelut toteutetaan. 

Kerrostaloissa asuvan yli 70-vuotiaan oireettomat läheiset voivat edelleen käydä auttamassa läheistään noudattaen hyvää käsihygieniaa. Myöskään ulkona liikkumista ei ole kielletty.

DiakonVeljeskodissa ja Palvelukoti Honkalassa on täysivierailukielto. 

Lääkärin vastaanotolle ei saa tulla flunssaisena, vaan pitää olla yhteydessä julkiseen terveydenhuoltoon. Näillä toimenpiteillä suojelemme muita asiakaitamme, asukkaitamme ja henkilökuntaamme. 

Kiitos vastuullisuudestasi!

Tiedote – Hyvä Diakon Veljeskodin ja Palvelukoti Honkalan asukkaan läheinen!

Hyvä Diakon Veljeskodin ja Palvelukoti Honkalan asukkaan läheinen! Meille asukkaiden turvallisuus on tärkeintä. Maailmanlaajuisen koronaepidemian aikana vierailuja on vältettävä, jotta virus ei tartu asukkaisiimme eikä heitä hoitavaan henkilökuntaan. Myös Kuntouskeskuksessa toimiva DiakonJuhlan kahvio on toistaiseksi suljettu.

Kun vierailet Diakonin asuinkerrostaloissa asuvien luona, niin huoledithan siitä, että et tule sairaana käymään. Pidä yhteyttä soittamalla.  Jos olet ollut ulkomailla, niin odota vähintään 14 vuorokautta, että olet taatusti terve ja tule sitten vierailulle.  Muista vierailuilla hyvä käsihygienia!

Kiitos vastuullisuudestanne!

Hyvä Diakonin alueella vierailija – huomioithan nämä!

Hyvä Diakonin alueella vierailija!

Asukkaidemme ja asiakkaidemme turvallisuus ja hyvinvointi on meille Diakonin alueella tärkeää. Huomioithan, että et tule vierailulle alueen asukkaiden ja asiakkaiden luokse, jos sinulla on hengitystieinfektio tai muu tarttuva tauti. Jos olet palannut koronaepidemia alueelta, niin vältäthän vierailua 14 vuorokauden ajan. 

Muistathan hyvän käsihygienian vierailusi aikana!

Kiitos vastuullisuudestasi!

Uusia koteja valmistumassa alueellemme

Uusi ikäihmisille suunnattu asuinkerrostalo DiaHavu valmistuu loppuvuodesta. Talo tuo merkittävän lisän itsenäiseen, mutta yhteisölliseen asumismuotoomme, joita edustaa jo neljä aiempaakin taloamme. DiaHavun valmistumisen jälkeen alueellamme onkin jo 210 kotia ikäihmisille.

Diakonin alueella asuessasi et jää yksin – asumisen ohjaajat neuvovat ja auttavat arjen haasteissa ja voit saada halutessasi apua niin kodin siivoukseen kuin muuhunkin arkeesi mm. kotihoidon ja aterioiden osalta. Myös erilaiset terveyspalvelumme ovat saatavissa samasta pihapiiristä.

Asukkaiden on mahdollista osallistua monenlaiseen yhteiseen toimintaan ja ohjelmaan toimintatuokiosta puistojumppiin ja allasuintivuoroista iltaohjelmiin!

DiaHavun asuntojen haku 30.4.2020 mennessä. Muihin asuntoihimme jatkuva haku.

Tervetuloa tutustumaan alueellemme!

Lisätiedot: Sari Haapalainen 044 705 2101, sari.haapalainen@diakon.fi