DiakonJuhlan kahvio aukeaa jälleen 1.6.

DiakonJuhlan kahvio Kuntoutuskeskuksessa palvelee jälleen maanantaista 1.6. alkaen. Palvelemme nyt ma – pe klo 9.00 – 14.00. Kahvitella voi turvallisesti, asiakaspaikkoja on vähennetty ja turvaväleistä huolehditaan. Myös terassi on käytössä.

DiakonJuhlan kauppa palvelee taas

DiakonKauppa Pihlajasalin yhteydessä on jälleen auki arkisin klo 9.00 – 14.00. Kaupassa noudatetaan turvavälejä ja ovella on käsidesiä, jota on hyvä käyttää sekä tullessa että poistuessa. Alueemme asukkaat voivat tilata kauppaostoksensa myös kotiin toimitettuna.

Kesäkuussa allas- ja puistojumppaa DiakonTerveydessä

Kesäkuussa jumpataan taas DiakonTerveydessä. Luvassa on allasjumppaa sekä puistojumppaa, molemmissa ryhmäkoko maksimissaan 15 henkilöä. Koska osallistujamäärä on rajallinen, muistathan ilmoittautua sihteerillemme (044 705 2208) jokaiseen jumppaan ja perua osallistumisesi, mikäli et pääsekään, jotta voimme tarjota paikan jollekin muulle innokkaalle jumppaajalle. Katso tarkemmat ajat täältä

DiakonTerveys tarjoaa fysio- ja toimintaterapiaa nyt myös etäterapiana

DiakonTerveydestä on saatavilla tällä hetkellä myös etäterapiaa fysioterapiassa ja toimintaterapiassa. Etäterapiassa on mahdollisuus saada ohjausta ja neuvontaa monenlaisiin asioihin, esimerkiksi kipujen itsehoitoon, työergonomiaan ja taukojumppaan.

Etäterapiaan asiakas tarvitsee hyvän nettiyhteyden ja joko älypuhelimen tai tietokoneen, jossa on kamera ja mikki. Muistathan aikaa varatessasi mainita, että kyseessä on etäterapia. Asiakas saa ajanvarausjärjestelmästämme linkin etäyhteyttä varten. Etäterapian hinnasto on sama kuin normaali hinnastomme.

Muistathan, että toteutamme edelleen myös kasvokkain tapahtuvaa kuntoutusta. Fysio- ja toimintaterapiaan on turvallista tulla myös poikkeusoloissa. Tiloissamme siivousta on tehostettu ja hygieniasta huolehditaan hyvin. Kaikki pinnat, hoitopöydät ja terapiavälineet puhdistetaan ennen jokaista asiakasta. Työntekijämme huolehtivat hyvästä hygieniasta ja käyttävät tarvittaessa suojaimia. Myöskään asiakkaat eivät joudu keskenään läheiseen kosketukseen vaan etäisyyksistä huolehditaan.

Tervetuloa hyvillä mielin hoidettavaksi!

DiakonSiivous ja DiakonKotihoito palvelevat myös epidemian aikana

DiakonSiivous huolehtii sekä kodistasi että yrityksestäsi myös epidemian aikana. Tällä hetkellä on tärkeää muistaa erityisesti kosketuskohtien päivittäinen puhdistus. Ammattitaitoinen, koulutettu henkilökuntamme on apunasi, kysy lisää! Tarkemmat yhteystietomme löydät täältä.

DiakonKotihoidon yhteystietoihin pääset täältä. Olemme apunasi Porissa, Ulvilassa ja Raumalla sekä lähikunnissa, jos tarvitset esim. kaupassakäyntiä, kotisairaanhoitopalveluita tai muuta apua kotona.

DiakonJuhla tiedottaa Pihlajasalin lounaasta

Pihlajasalin lounas tarjolla toistaiseksi klo 10.30-13.30.

Tulethan käsipesun kautta ruokailemaan!

Ruoka annostellaan tällä hetkellä keittiössä lautasille. Saat keittiöstä valmiin tarjottimen, ja voit siirtyä saliin ruokailemaan väljästi. Siirrymme vain yhteen ruokavaihtoehtoon. DiakonJuhla tarjoaa nyt päivittän C-vitamiinipitoisen jälkiruoan kaikille.

DiakonJuhlan kauppa palvelee normaalisti. Diakonin alueen asukkaiden mahdollista tilata ostokset kotiovelle.
Palveluita jokaiselle tälläkin hetkellä

Suomen hallituksen linjauksen mukaan yli 70-vuotiaat on velvoitettu mahdollisuuksien mukaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa, jotta suojataan heitä koronavirustartunnalta. Me Diakonilla tarjoamme edelleen palveluita kaikille ikäihmisille kotona selviytymisen tueksi. Palveluitamme ovat mm. siivoukset, kuntoutukset, kotihoitopalvelut, lääkärin kotikäynnit, asioimispalvelut yms.

Alueemme asukkaille tarjoamme kotiin myös ruokapalvelua. Jos asiakas on sairas, niin siitä tarvitsemme heti tiedon. Mietitään yhdessä, miten kotiin vietävät palvelut toteutetaan. 

Kerrostaloissa asuvan yli 70-vuotiaan oireettomat läheiset voivat edelleen käydä auttamassa läheistään noudattaen hyvää käsihygieniaa. Myöskään ulkona liikkumista ei ole kielletty.

DiakonVeljeskodissa ja Palvelukoti Honkalassa on täysivierailukielto. 

Lääkärin vastaanotolle ei saa tulla flunssaisena, vaan pitää olla yhteydessä julkiseen terveydenhuoltoon. Näillä toimenpiteillä suojelemme muita asiakaitamme, asukkaitamme ja henkilökuntaamme. 

Kiitos vastuullisuudestasi!

Tiedote – Hyvä Diakon Veljeskodin ja Palvelukoti Honkalan asukkaan läheinen!

Hyvä Diakon Veljeskodin ja Palvelukoti Honkalan asukkaan läheinen! Meille asukkaiden turvallisuus on tärkeintä. Maailmanlaajuisen koronaepidemian aikana vierailuja on vältettävä, jotta virus ei tartu asukkaisiimme eikä heitä hoitavaan henkilökuntaan. Myös Kuntouskeskuksessa toimiva DiakonJuhlan kahvio on toistaiseksi suljettu.

Kun vierailet Diakonin asuinkerrostaloissa asuvien luona, niin huoledithan siitä, että et tule sairaana käymään. Pidä yhteyttä soittamalla.  Jos olet ollut ulkomailla, niin odota vähintään 14 vuorokautta, että olet taatusti terve ja tule sitten vierailulle.  Muista vierailuilla hyvä käsihygienia!

Kiitos vastuullisuudestanne!