Läheisten vierailut Palvelukoti Honkalassa ja DiakonTerveyden Veljeskodissa

Veljeskodin ja Palvelukoti Honkalan läheisillä on mahdollisuus tavata asukkaita kesäpihan lisäksi myös asukkaan omassa huoneessa tai erillisessä vierailutilassa. Vierailuaika sovitaan etukäteen soittamalla hoitajille.

Vierailu tapahtuu ehdottomia Satasairaalan hygieniayksikön kanssa sovittuja turvatoimia noudattaen. Vierailuaika on joka päivä klo 13-18. Vieraita voi tulla kerrallaan 1-2. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Vierailijalla ei saa olla mitään hengitystieoireita. Tullessa on ilmoittauduttava hoitajalle. Hoitaja antaa hengityssuojaimen ja opastaa käsihygieniassa. Kaikki vierailukäynnit kirjataan mahdollista koronatartunnan jäljittämistä varten. Asukkaan huoneeseen tai vierailutilaan kuljetaan suoraan samoin poistuttaessa.

Koronavirustilannetta seurataan aktiivisesti ja tarvittaessa vierailukäytännöt voivat muuttua. Edelleen suositellaan vierailuja mahdollisuuksien mukaan ulkotiloissa.

DiakonTerveyden ja Palvelukoti Honkalan kesäpihoilla voi vierailla läheisensä luona

Läheiset ovat tervetulleita vierailemaan DiakonTerveyden ja Palvelukoti Honkalan kesäpihoille. Kesäpihoilla voi nauttia kesäisestä ulkoilmasta turvallisesti yhdessä asukkaiden ja läheisten kanssa.

Tapaamiset sovitaan etukäteen yksiköiden hoitajien kanssa. Läheisellä ei saa olla hengitystieoireita. Tapaamisissa noudatetaan hyvää käsihygieniaa, turvavälejä ja läheinen saa hengityssuojaimen vierailun ajaksi. Myös lemmikit ovat tervetulleita tapaamisiin!

DiakonJuhlan kahvio aukeaa jälleen 1.6.

DiakonJuhlan kahvio Kuntoutuskeskuksessa palvelee jälleen maanantaista 1.6. alkaen. Palvelemme nyt ma – pe klo 9.00 – 14.00. Kahvitella voi turvallisesti, asiakaspaikkoja on vähennetty ja turvaväleistä huolehditaan. Myös terassi on käytössä.

DiakonJuhlan kauppa palvelee taas

DiakonKauppa Pihlajasalin yhteydessä on jälleen auki arkisin klo 9.00 – 14.00. Kaupassa noudatetaan turvavälejä ja ovella on käsidesiä, jota on hyvä käyttää sekä tullessa että poistuessa. Alueemme asukkaat voivat tilata kauppaostoksensa myös kotiin toimitettuna.

Kesäkuussa allas- ja puistojumppaa DiakonTerveydessä

Kesäkuussa jumpataan taas DiakonTerveydessä. Luvassa on allasjumppaa sekä puistojumppaa, molemmissa ryhmäkoko maksimissaan 15 henkilöä. Koska osallistujamäärä on rajallinen, muistathan ilmoittautua sihteerillemme (044 705 2208) jokaiseen jumppaan ja perua osallistumisesi, mikäli et pääsekään, jotta voimme tarjota paikan jollekin muulle innokkaalle jumppaajalle. Katso tarkemmat ajat täältä

DiakonTerveys tarjoaa fysio- ja toimintaterapiaa nyt myös etäterapiana

DiakonTerveydestä on saatavilla tällä hetkellä myös etäterapiaa fysioterapiassa ja toimintaterapiassa. Etäterapiassa on mahdollisuus saada ohjausta ja neuvontaa monenlaisiin asioihin, esimerkiksi kipujen itsehoitoon, työergonomiaan ja taukojumppaan.

Etäterapiaan asiakas tarvitsee hyvän nettiyhteyden ja joko älypuhelimen tai tietokoneen, jossa on kamera ja mikki. Muistathan aikaa varatessasi mainita, että kyseessä on etäterapia. Asiakas saa ajanvarausjärjestelmästämme linkin etäyhteyttä varten. Etäterapian hinnasto on sama kuin normaali hinnastomme.

Muistathan, että toteutamme edelleen myös kasvokkain tapahtuvaa kuntoutusta. Fysio- ja toimintaterapiaan on turvallista tulla myös poikkeusoloissa. Tiloissamme siivousta on tehostettu ja hygieniasta huolehditaan hyvin. Kaikki pinnat, hoitopöydät ja terapiavälineet puhdistetaan ennen jokaista asiakasta. Työntekijämme huolehtivat hyvästä hygieniasta ja käyttävät tarvittaessa suojaimia. Myöskään asiakkaat eivät joudu keskenään läheiseen kosketukseen vaan etäisyyksistä huolehditaan.

Tervetuloa hyvillä mielin hoidettavaksi!

DiakonSiivous ja DiakonKotihoito palvelevat myös epidemian aikana

DiakonSiivous huolehtii sekä kodistasi että yrityksestäsi myös epidemian aikana. Tällä hetkellä on tärkeää muistaa erityisesti kosketuskohtien päivittäinen puhdistus. Ammattitaitoinen, koulutettu henkilökuntamme on apunasi, kysy lisää! Tarkemmat yhteystietomme löydät täältä.

DiakonKotihoidon yhteystietoihin pääset täältä. Olemme apunasi Porissa, Ulvilassa ja Raumalla sekä lähikunnissa, jos tarvitset esim. kaupassakäyntiä, kotisairaanhoitopalveluita tai muuta apua kotona.