Olemme nyt Diakon

70-vuotias Länsi-Suomen Diakonialaitos uudistaa ilmeensä ja samalla PDL-Palvelut Oy:n nimi muuttuu Diakon Palvelut Oy:ksi 1.10.2019.

Länsi-Suomen Diakonialaitoksen viestinnän ja markkinoinnin brändinimenä käytetään jatkossa lyhyesti Diakon.

Uudistuksen taustalla on tuoda rohkeammin ja selkeämmin esiin arvomme ja palvelulupauksemme: ”Jokainen on lähimmäinen”. Palvelulupauksellamme haluamme viestiä asiakkaillemme, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneillemme, että Diakon on kristilliseltä arvopohjalta toimiva yhteisö, jonne jokainen on tervetullut ja jokaista kohdellaan lähimmäisenä. Toimintamme perusarvona on ihmisen arvostaminen. Tämä näkyy erityisesti Diakonin palvelualueen toiminnoissa.

Uusi ilme julkaistaan ja otetaan käyttöön 19.9.2019 klo 10.00 alkaen Diakonialaitoksella järjestettävillä DiaMessuilla, jotka järjestetään Diakonialaitoksen 70-vuotisjuhlan merkeissä. Päivän aikana on mahdollisuus tutustua monipuolisiin palveluihin ja mahdollisuuksiin alueellamme ja uuden ilmeen lisäksi voi kuulla mm. kehittyvistä asumispalveluista, lääkäreiden luentoja muistista ja aivoterveydestä sekä vanhuudesta ja terveydestä. Jokainen on tervetullut.

Uusi asuinkerrostalo Diakonialaitokselle

Diakonialaitoksen alueella on alkanut uuden asuinkerrostalon DiaHavun rakentaminen. DiaHavuun tulee 50 asuntoa ikäihmisten tarpeisiin ja sen suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon esteettömyys ja turvallisuus.

Tori Piilopirtin piha-alueella 8.8.

Piilopirtin piha-alueella tori torstaina 8.8. klo 13.30 alkaen. Myyjinä Kalaliike Holmberg, Kivikylä, Pekan Parhaat ja Peltomaa. Lisäksi Martat myyvät riisipuuroa. Kirpputori VeTun hyväksi. Tervetuloa!

Tori Piilopirtin piha-alueella 13.6.

Piilopirtin piha-alueella tori torstaina 13.6. klo 13.30 alkaen. Myyjinä Kalaliike Holmberg, Kivikylä, Pekan Parhaat ja Peltomaa. Lisäksi Martat myyvät riisipuuroa ja vohveleita. Kirpputori VeTun hyväksi. Tervetuloa!

Rauman Hautaustoimisto muuttaa

Diakonialaitoksen Hautauspalvelun Rauman Hautaustoimisto muuttaa Kirkkokadulta uusiin tiloihin osoitteeseen Nortamonkatu 14, Rauma. Avajaisia vietetään 20.5. Tervetuloa tutustumaan uusin tiloihimme.