fysioterapia diakonterveys

Fysio- ja toimintaterapia

Tarjoamme kattavasti fysioterapiapalveluita, kuntoutuspalveluita ja toimintaterapiapalveluita.

Toteutamme tällä hetkellä myös etäterapiaa fysioterapiassa ja toimintaterapiassa. Etäterapiayhteyteen asiakas tarvitsee hyvän nettiyhteyden ja joko älypuhelimen tai tietokoneen, jossa on kamera ja mikki. Aikaa varatessa tulee mainita, että kyseessä on etäterapia. Asiakas saa ajanvarausjärjestelmästämme linkin etäyhteyttä varten. Etäterapiassa on mahdollisuus saada ohjausta ja neuvontaa monenlaisiin asioihin, esimerkiksi kipujen itsehoitoon, työergonomiaan, taukojumppaan ja arjen toimivuuteen. Etäterapian hinnasto on sama kuin normaali hinnastomme.

Fysio- ja toimintaterapiaan on turvallista tulla paikan päälle myös poikkeusoloissakin. Tiloissamme siivousta on tehostettu ja hygieniasta huolehditaan hyvin. Kaikki pinnat, hoitopöydät ja terapiavälineet puhdistetaan ennen jokaista asiakasta. Työntekijämme huolehtivat hyvästä hygieniasta ja käyttävät tarvittaessa suojaimia. Myöskään asiakkaat eivät joudu keskenään läheiseen kosketukseen vaan etäisyyksistä huolehditaan.

Palveluihimme kuuluvat myös lasten fysio- ja toimintaterapiapalvelut. Vastaanotot ovat Porissa Metsämiehenkadulla sekä Yrjönkadulla. Teemme myös kotikäyntejä.

Tutustu myös hinnastoon, tiloihimme sekä henkilökuntaamme.

Yhteystiedot

Metsämiehenkatu 2 G, 28500 Pori
Yrjönkatu 23, 28100 Pori
terveys@diakon.fi

Ajanvaraukset

Fysio- ja toimintaterapia Metsämiehenkatu, liikuntaryhmät
044 705 2208
ajanvaraus.terveys@diakon.fi

Fysioterapia Yrjönkatu
044 705 2266
ajanvaraus.yrjonkatu@diakon.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Yhteydenottopyyntö