fysioterapia diakonterveys

Fysio- ja toimintaterapia

Tarjoamme kattavasti fysioterapiapalveluita, kuntoutuspalveluita ja toimintaterapiapalveluita.

Toteutamme tällä hetkellä myös etäterapiaa fysioterapiassa ja toimintaterapiassa. Etäterapiayhteyteen asiakas tarvitsee hyvän nettiyhteyden ja joko älypuhelimen tai tietokoneen, jossa on kamera ja mikki. Aikaa varatessa tulee mainita, että kyseessä on etäterapia. Asiakas saa ajanvarausjärjestelmästämme linkin etäyhteyttä varten. Etäterapiassa on mahdollisuus saada ohjausta ja neuvontaa monenlaisiin asioihin, esimerkiksi kipujen itsehoitoon, työergonomiaan, taukojumppaan ja arjen toimivuuteen. Etäterapian hinnasto on sama kuin normaali hinnastomme.

Fysio- ja toimintaterapiaan on turvallista tulla paikan päälle myös poikkeusoloissakin. Tiloissamme siivousta on tehostettu ja hygieniasta huolehditaan hyvin. Kaikki pinnat, hoitopöydät ja terapiavälineet puhdistetaan ennen jokaista asiakasta. Työntekijämme huolehtivat hyvästä hygieniasta ja käyttävät tarvittaessa suojaimia. Myöskään asiakkaat eivät joudu keskenään läheiseen kosketukseen vaan etäisyyksistä huolehditaan.

Palveluihimme kuuluvat myös lasten fysio- ja toimintaterapiapalvelut. Palvelemme Porissa Metsämiehenkadun toimitiloissa ja teemme lisäksi kotikäyntejä.

Voit varata ajan myös nettiajanvarauksesta.

Tutustu myös hinnastoon, tiloihimme sekä henkilökuntaamme.

Vuoden 2024 alusta lähtien fysioterapiasta ja toimintaterapiasta saa kotitalousvähennyksen, jos tilaa palvelun kotiin. Voit lukea lisää täältä.

Omavalvontasuunnitelmamme on luettavissa täältä.

Yhteystiedot

Metsämiehenkatu 2 G,
28500 Pori
terveys@diakon.fi

Ajanvaraukset

Arkisin ma-to kello 8-15.30 ja pe klo 8-13.30

Fysio- ja toimintaterapia Metsämiehenkatu
044 705 2208
ajanvaraus.terveys@diakon.fi
Nettiajanvaraus

Katso kaikki yhteystiedot

Yhteydenottopyyntö