75-vuotta Diakonialaitoksen toimintaa Porissa

75 – vuotta Diakonialaitoksen toimintaa Porissa. Juhlavuotemme kunniaksi järjestämme keräyksen, jonka tuotolla luomme kaikille avoimen juhlapuiston Diakonkylän alueelle. Alppiruusupuisto tulee tuottamaan iloa alueen päiväkodin lapsille ja oppilaille, alueella asuville ikäihmisille sekä palveluitamme käyttäville ja alueella vierailijoille. Diakonkylässä asuu, opiskelee ja työskentelee satoja ihmisiä päivittäin. Lue lisää toiminnastamme diakon.fi

Sotien aikana saimme perustamisluvan maamme nuorimmalle Diakonialaitokselle. Monien vaiheiden jälkeen toimintamme alkoi Porin Tiilimäellä 1949 sairaala-, ja koulutustoiminnalla. Koko historiamme ajan olemme olleet alueella monipuolinen ja merkittävä koulutus-, sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja. Edelleen olemme aktiivinen ja uudistuva toimija satakunnassa, jonka perusajatuksena on huolenpito ja ihmisten auttaminen. 

Juhlavuotemme kunniaksi haluamme tuottaa iloa satakuntalaisille perustamalla alppiruusupuiston, jossa pääsee virkistäytymään ja liikkumaan esteettömästi puiston kauneudesta nauttien. Haastamme teidät mukaan tuottamaan hyvää mieltä ja luomaan yhdessä tätä kaikille avointa puistoaluetta.

Keräykseen voi osallistua 75 eurolla, jolla saa puistometsäämme oman alppiruusun, tai mahdollistaa puiston esteettömän kulkuväylän rakentamista metrillä pitkospuuta.

Juhlakeräykseen voi osallistua yksityishenkilönä tai yrityksen/yhteisön kautta. Kaikki osallistuneet saavat nimensä näkyviin puistoon.

Osallistu keräykseen: Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö
Tilinumero FI34 5700 8120 0177 72  viitteeksi Alppiruusupuisto 75

Istutustilaisuus järjestetään SuomiAreena viikolla 26.6.2024 klo 17 Porin Tiilinmäellä os. Metsämiehenkatu 2. Tilaisuudessa ensimmäisen alppiruusun istuttaa Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiön hallintoneuvoston puheenjohtaja arkkipiispa Tapio Luoma.

Lisätietoja keräyksestä antaa Diakonia- ja kansalaistoiminnan johtaja Marko Huhtala
marko.huhtala@diakon.fi tai p. 044 705 2023

Poliisin rahankeräysnumero  RA/2022/451