Liikuntaryhmät

Järjestämme erilaisia ohjattuja liikuntaryhmiä ryhmille, yhdistyksille ja yrityksille. Käytössämme on ilmastoitu liikuntasali, uima-allas ja kuntosali. Liikuntaryhmiä ohjaavat aina koulutuksen saaneet ammattilaiset.

Jos haluat varata omalle työ- tai kaveriporukallesi oman ohjatun liikuntaryhmän, ota yhteyttä ja kysy lisää Päivi Pöykiö (044 705 2210 tai paivi.poykio@diakon.fi).

Haluamme huolehtia kaikkien asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveysturvallisuudesta, joten tulethan vain terveenä, muista hyvä käsihygienia!

Varatut ryhmät pidetään DiakonTerveyden Metsämiehenkadun toimipisteellä (Metsämiehenkatu 2 G, Pori).

Seuraa tiedotusta netti- ja Facebook-sivullamme.


Allasryhmät

Altaamme on 1,4m syvä terapia-allas, joka soveltuu hyvin allasjumppiin. Allasjumppien kesto on 45 minuuttia, jonka jälkeen on varattu 15 minuuttia uintiin ja hierovien vesipisteiden käyttöön. Jumpan jälkeen on mahdollisuus myös saunomiseen.

Kuntosali- ja jumpparyhmät

Kuntosalillamme on erityisryhmille soveltuvat kuntosalilaitteet. Ohjattu kuntosaliryhmä alkaa yhteisellä ohjatulla lämmittelyllä, jonka jälkeen ryhmän toiveiden mukaan lihaskuntoharjoittelu toteutuu joko kuntopiirityyppisesti tai omaan tahtiin laitteita vaihtaen ohjaajan opastaessa. Opastamme laitteiden käytössä ja kuntosaliharjoittelun periaatteissa. Ryhmän lopuksi toteutetaan loppuverryttelyt/venyttelyt. Ryhmän jälkeen on mahdollisuus myös saunomiseen.

Liikuntasalissa on monipuolisesti erilaisia harjoitusvälineitä ja mahdollisuuksia erilaisille ryhmille. 

Ohjaajillamme on kokemusta esimerkiksi seuraavista ryhmistä:

Pilates: Keskivartalonhallintaa ja ryhtiä parantavia rauhallisia ja tehokkaita harjoitteita pilates-menetelmän mukaisesti.

Senioriliikuntaryhmä: Ryhmä senioreille, Tunnilla tulee sopivasti liikettä nivelille ja tehdään lihasvoima- ja tasapainoharjoituksia erilaista välineistöä hyödyntäen. Keskitytään arjen toimintakyvyn säilyttämiseen tähtääviin harjoitteisiin.

AVH-kuntosali: Ohjattua kuntosaliharjoittelua sekä kuntojumppaa erilaisilla välineillä aivohalvauksesta toipuville.

AsahiHealth: Asahi-terveysliikunta sopii kaikille. Tunnilla tehtävät harjoitteet tehdään seisten, mutta harjoitteita voi tehdä tarvittaessa myös tuolilla istuen. Harjoitteet tehdään rauhassa keskittyen hyvään ryhtiin ja hengitykseen. Asahi-harjoitteilla parannetaan ryhtiä, keskivartalon hallintaa sekä tasapainoa, lisätään liikkuvuutta ja lihasvoimaa unohtamatta syvää hengitystä.

Kehonhuolto: nivelten ja rangan liikkuvuuden lisäämiseen ja kehonhallintaan keskittyvä rauhallinen tunti. Tunnilla voidaan hyödyntää erilaista välineistöä, esimerkiksi erikokoisia palloja ja/tai fasciarullaa.

Kahvakuula: Ohjattua kahvakuulaharjoittelua. Ohjaaja ohjaa turvalliset ja tehokkaat tavat harjoittaa sekä lihaskuntoa että peruskuntoa. Kahvakuulalla kuormitat tehokkaasti koko kehoa. Tunnin vaativuus sovelletaan osallistujille sopivaksi ja huomioidaan erilaiset nivelvaivat ja sairaudet.

Kuntojumppa: Liikuntasalissa toteutettu ryhmä, jossa tehdään monipuolisesti erilaisia toiminnallisia harjoitteita joko välineillä tai ilman välineitä.

Ohjaamme lisäksi myös lajikokeiluryhmiä, joissa tutustutaan monipuolisesti eri lajeihin osallistujien toiveiden mukaisesti. Lajeina ovat esimerkiksi kahvakuula, kehonhuolto, kuntopiiri eri välineillä, kuntosali ja allasjumppa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ryhmällesi!

Yhteystiedot

044 705 2208
Metsämiehenkatu 2 G, 28500 Pori
ajanvaraus.terveys@diakon.fi

Yhteydenottopyyntö