DiakonTerveyden fysiopaketti

Fysiopaketit

DiakonTerveyden fysiopaketeilla sinä tai läheisesi voi aloittaa matkan kohti parempaa hyvinvointia ja terveyttä. Paketit on suunnattu työikäisille. Paketti voidaan tehdä myös erityisesti senioreille sopivaksi (SenioriFysio), jolloin sen avulla voidaan helpottaa esimerkiksi kotona pärjäämistä ja yleiskunnon kohentamista.

Paketit on suunniteltu aikuisille, jotka tarvitsevat liikunnan- ja terveydenhuollon ammattilaisen apua kuntoutumiseensa esim. kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen, peruskunnon kohottamiseen, sopivien liikuntalajien löytämiseen ja oikein suoritettujen harjoitteiden toteuttamiseen.

Fysioterapeuttimme osaavat ottaa harjoittelussa huomioon mahdolliset sairaudet tai kivut, joten paketit ovat turvallinen tapa vaikka aloittaa kunnon kohennus.

Fysiopaketteihin kuuluu mm. alku- ja loppututkimukset sekä -mittaukset, kirjalliset harjoitteluohjeet tai videot sekä harjoitteluohjeet jatkoon paketin loputtua.

Valittavanasi on neljä erikokoista pakettia, joiden sisältö ja aikataulu koostetaan aina sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti. Kaikki paketit ovat myös helposti räätälöitävissä senioreille sopivaksi liikunta- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen tai parantamiseen ja kotona pärjäämisen tueksi. Tutustu nyt ja aloita matka kohti terveempää elämää!

Fysiopakettien sisältö

Fysioterapeutti huomioi sinut ja tilanteesi kokonaisvaltaisesti ja räätälöi paketin sisällön omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Paketti sisältää

  • ennakkoyhteydenotto puhelimitse, jossa fysioterapeutti kartoittaa alkutilannetta ja asiakkaan tavoitteita, toiveita ja odotuksia (ennakkoyhteydenotto ei sisälly FysioPerus ja SenioriFysio-pakettiin)
  • fysioterapeutin toteuttamat alku- ja loppututkimukset ja -mittaukset
  • soveltuvat, asiakkaan tavoitteisiin tähtäävät harjoitusohjeet (kirjalliset ohjeet/videot), joita päivitetään tarvittaessa edistymisen mukaan
  • tapaamiset ja niiden aikataulutus sopimuksen mukaan (huomioiden paketin sisältö ja voimassaoloaika)
  • tapaamiset DiakonTerveyden Metsämiehenkadun tai Yrjönkadun tiloissa, lisämaksusta myös kotikäyntinä tai muussa asiakkaan valitsemassa ympäristössä (esimerkiksi työpaikalla tai asiakkaan omassa harrastuspaikassa)
  • harjoitteluohjeet jatkoon paketin loputtua
  • lisämaksusta mahdollisuus ravitsemusneuvontaan

Vertaile paketteja ja valitse sinulle sopivin:

Fysiopaketit

Kaikki paketit sisältävät asiakkaan tarpeen mukaan
• alku- ja loppuarviot
• fysioterapeuttista käsittelyä
• harjoitusohjelman tai -videot
• harjoitusohjelman päivityksen

Kysy lisää FysioPaketeista:

DiakonTerveys / Metsämiehenkatu 2 G, 28500 Pori
044 705 2208

DiakonTerveys / Yrjönkatu 23, 28100 Pori
044 705 2266

Yhteystiedot

Metsämiehenkatu 2 G, 28500 Pori
Yrjönkatu 23, 28100 Pori
terveys@diakon.fi

Ajanvaraukset

Fysio- ja toimintaterapia Metsämiehenkatu, liikuntaryhmät
044 705 2208
ajanvaraus.terveys@diakon.fi

Fysioterapia Yrjönkatu
044 705 2266
ajanvaraus.yrjonkatu@diakon.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Yhteydenottopyyntö