DiakonTerveyden fysiopaketti

Fysiopaketit

DiakonTerveyden fysiopaketeilla sinä tai läheisesi voi aloittaa matkan kohti parempaa hyvinvointia ja terveyttä. FysioPerus, FysioPerusKunto, FysioKunto ja FysioKunto+ -paketit on suunnattu työikäisille, jotka tarvitsevat liikunnan- ja terveydenhuollon ammattilaisen apua kuntoutumiseensa esim. kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen, peruskunnon kohottamiseen, sopivien liikuntalajien löytämiseen ja oikein suoritettujen harjoitteiden toteuttamiseen.

SenioriFysio -paketti on valmiiksi senioreille räätälöity peruspaketti. Myös kaikki muut fysiopaketimme voidaan koostaa senioreille sopivaksi, jolloin niiden avulla voidaan helpottaa esimerkiksi kotona pärjäämistä ja yleiskunnon kohentamista.

Fysioterapeuttimme osaavat ottaa harjoittelussa huomioon mahdolliset sairaudet tai kivut, joten paketit ovat turvallinen tapa aloittaa kunnon kohennus.

Fysiopaketteihin kuuluu mm. alku- ja loppututkimukset sekä -mittaukset, kirjalliset harjoitteluohjeet tai videot sekä harjoitteluohjeet jatkoon paketin loputtua.

Valittavanasi on neljä erikokoista pakettia, joiden sisältö ja aikataulu koostetaan aina sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti. Tutustu nyt Fysiopaketteihin verkkokaupassamme ja aloita matka kohti terveempää elämää!

Fysiopakettien sisältö

Fysioterapeutti huomioi sinut ja tilanteesi kokonaisvaltaisesti ja räätälöi paketin sisällön omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Paketti sisältää

  • ennakkoyhteydenoton puhelimitse, fysioterapeuttimme kartoittaa alkutilannetta ja asiakkaan tavoitteita, toiveita ja odotuksia (ennakkoyhteydenotto ei sisälly FysioPerus ja SenioriFysio -pakettiin)
  • fysioterapeutin toteuttamat alku- ja loppututkimukset ja -mittaukset
  • soveltuvat, asiakkaan tavoitteisiin tähtäävät harjoitusohjeet (kirjalliset ohjeet/videot), joita päivitetään tarvittaessa edistymisen mukaan
  • tapaamiset ja niiden aikataulutus sopimuksen mukaan (huomioiden paketin sisältö ja voimassaoloaika)
  • tapaamiset DiakonTerveyden Metsämiehenkadun tiloissa, lisämaksusta myös kotikäyntinä tai muussa asiakkaan toivomassa paikassa (esimerkiksi työpaikalla tai asiakkaan omassa harrastuspaikassa)
  • harjoitteluohjeet jatkoon paketin loputtua
  • lisämaksusta mahdollisuus ravitsemusneuvontaan

Vertaile paketteja ja valitse sinulle sopivin:

Fysiopaketti

Kaikki paketit sisältävät asiakkaan tarpeen mukaan
• alku- ja loppuarviot
• fysioterapeuttista käsittelyä
• harjoitusohjelman tai -videot
• harjoitusohjelman päivityksen

Kysy lisää FysioPaketeista:

DiakonTerveys / Metsämiehenkatu 2 G, 28500 Pori
044 705 2208

Fysiopaketit myynnissä myös verkkokaupassamme
kauppa.diakon.fi

Yhteystiedot

Metsämiehenkatu 2 G,
28500 Pori
terveys@diakon.fi

Ajanvaraukset

Fysio- ja toimintaterapia Metsämiehenkatu, liikuntaryhmät
044 705 2208
ajanvaraus.terveys@diakon.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Yhteydenottopyyntö