Asuinkerrostalot

Asuminen Diakonialaitoksella sopii henkilöille, jotka haluavat asua itsenäisesti, mutta kaipaavat tukea jokapäiväiseen elämään. Vuokra-asunnot ovat pääasiassa yksiöitä ja kaksioita, mutta suurimmat asunnot soveltuvat myös pariskunnille. Kaikissa taloissamme on valmius turvapuhelinlaitteiden ja -rannekkeiden käyttöön. Olemme panostaneet turvallisuuteen, joten kaikki asuntomme on varusteltu automaattisella palohälytys-ja sammutusjärjestelmällä.

Vuokran lisäksi asumiseen kuuluu peruspalvelumaksu, joka sisältää viikoittaisen sairaanhoitajan vastaanoton, asumispalvelujen yksikönjohtajan ja asumisohjaajan palvelut sekä virkistystoimintaa. Jokaisessa talossa järjestetään omia viikoittaisia toimintatuokioita. Asukkaat voivat osallistua alueella järjestettäviin erilaisiin tapahtumiin. Joulunaikaan kokoonnutaan yhteisen jouluaterian äärelle.

Diakonin Lounaspalvelussa voi käydä arkisin nauttimassa lounasta tai aterian voi tilata kotiin, alueella palvelee myös DiakonKylän kauppa sekä kahvila. Arjen helpottamiseksi on mahdollisuus ostaa siivouspalveluita tai kotisairaanhoidon ja kotihoidon palveluita. Nämä palvelut hinnoitellaan käytön mukaan. Tutustu myös muihin palveluihimme ja ota yhteyttä, jos asuminen alueellamme kiinnostaa!

Yhteystiedot

Metsämiehenkatu 2, 28500 Pori

DiakonAsumisen yksikönjohtaja
Sari Haapalainen
044 705 2101
sari.haapalainen@diakon.fi
Toimisto Palvelukeskus Ikihongassa,
Metsämiehenkatu 2 B

Asumisohjaaja
044 705 2174

Yhteydenottopyyntö