Diakon – Jokainen on lähimmäinen

Diakonin esittelyvideo vuodelta 2022

Diakon

Diakon on kristilliseltä arvopohjalta toimiva yhteisö, jonne jokainen on tervetullut ja jokaista kohdellaan lähimmäisenä. Toimintamme perusarvona on ihmisen arvostaminen. Tarjoamme parasta mahdollista palvelua, välittämistä ja huolenpitoa. Palvelumme perustana on yksilöllisten tarpeiden ymmärtäminen, oikein mitoitetut ratkaisut ja asioinnin helppous.

Diakon on Satakunnassa toimiva yhteiskunnallinen konserni. Tarjoamme yksityisiä, laadukkaita paikallisia palveluita Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimintana. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi asumispalvelut ikäihmisille, siivous- ja kotihoitopalvelut, ateria- ja pitopalvelu, monipuoliset kuntoutus- ja terveyspalvelut eri-ikäisille ihmisille sekä hautauspalvelu.

Toimipisteemme sijaitsevat Porissa, Ulvilassa, Noormarkussa, Raumalla ja Eurajoella.

Jokainen on lähimmäinen – arvomme

Ihmisyyden arvostaminen
Toimintamme perusarvona on lähimmäisen arvostaminen – arjen elämässä tämä merkitsee palveluhalua, asiakaskeskeisyyttä ja luotettavuutta. Jokainen on meille tervetullut.

Henkilöstön hyvinvointi
Diakon on työpaikka, joka välittää sinusta. Arvostamme henkilöstöämme  –  asiantunteva, motivoitunut henkilökunta on tärkein pääomamme.

Kestävä kehitys – yhteiskunnallinen yhteisö
Toimimme toteuttaen kokonaistaloudellisuuden periaatetta, joka turvaa kestävän kehityksen toiminnassamme asiakkaan hyväksi. Yhteiskunnallisena yrityksenä ohjaamme tuottomme toimintamme, hyvän tekemisen, kehittämiseen. Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki vuonna 2016.