Vastuullisuus on valinta 

Julkaistu:

Diakonin toimitusjohtaja Heikki Arikka pohtii Diakon-blogissa vastuullisuutta ja arvojen mukaista toimintaa. Arvot ovat totta, kun ne muuttuvat teoiksi. Meille Diakonilla on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki jo vuonna 2016 ja olemme ylpeitä voidessamme toteuttaa arvojamme käytännössä kantaen vahvaa yhteiskunnallista vastuuta.

Yhteiskunnallinen yritys on yritys, jonka liiketoiminnan ensisijainen päämäärä on tehdä yhteiskunnallista hyvää. Yhteiskunnalliset yritykset ovat yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita ja ne käyttävät valtaosan voitoistaan niiden tavoitteen mukaisten päämäärien toteuttamiseen. Yhteiskunnalliset yritykset ovat yhteiskunnallisten ongelmien asiantuntijoita ja ratkaisjoita, ne ovat sitoutuneita kehittämään pitkäjänteisesti ympäröivää yhteiskuntaa ja asiakkaidensa hyvinvointia.” Näin kuvaillaan yhteiskunnallisen yrityksen merkitystä Arvoliiton kotisivuilla.

Diakon Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys. Yhteiskunnallisissa yrityksissä toiminnan ytimessä ovat arvot, eettisyys ja yhteiskunnallisen hyvän tekeminen. Silti kysymyksessä on nimenomaan yritystoiminta: tavoitteena on taloudellinen kannattavuus.  

Diakon Palvelut Oy on paikallinen Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiön omistama ja Satakuntaan kaiken voiton kotiuttava yritys. Yritykseemme kuuluu moninainen palvelutuotanto hautauspalveluista kuntoukseen, siivoukseen, pitopalveluista kotihoitoon. Viime vuonna kuntouksessa nuorin asiakas oli kaksi ja iäkkäin satakaksivuotias! Voisi sanoa, että palvelemme siis kaiken ikäisiä.   

”Viime vuonna kuntouksessa nuorin asiakas oli kaksi ja iäkkäin satakaksivuotias!”

Työllistämme satoja ihmisiä, maksamme verot, teemme työtämme ihmisiä niin työntekijöitä kuin asiakkaita kunnioittaen ja kannamme vahvaa yhteiskunnallista vastuuta. Kaiken työmme lähtökohta on ihmisen, lähimmäisen kunnioittaminen. Arvot ovat totta, kun ne muuttuvat teoiksi. Elämme ja toimimme yrityksenä arvojemme mukaisesti. Teemme kaiken ihmisiä varten ja kotiutamme liikevoiton Satakunnassa asuvien ihmisten hyväksi. 

Diakon Palveluiden tehtävänä ei ole omistajan kassan kartuttaminen vaan ihmisten palveleminen. Teemme työtämme, jotta ihmisillä olisi asiat paremmin. Sinulla on vapaus valita millaisen yrityksen palvelut sopivat sinulle parhaiten. Valitsemalla Diakonin palveluita, voit olla varma, että valintasi on arvokas. Hyvä lähtee kiertämään kauttasi ja siksi vastuullisuus on valinta. Tervetuloa Diakonin asiakkaaksi!

Heikki Arikka
Toimitusjohtaja

Tilaa
Ilmoita, kun tulee:
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit