DiakonTerveyden tilat

Tilamme sijaitsevat Porissa Metsämiehenkadulla ja Yrjönkadulla. Tiloihimme on esteetön kulku.


Pori, Kuntoutuskeskus Metsämiehenkatu

Metsämiehenkatu 2 G
28500 Pori
Katso sijainti Google Maps -palvelussa

Kuntoutuskeskus sijaitsee Satasairaalan vieressä luonnonhelmassa Länsi-Suomen Diakonialaitoksen pihapiirissä. Tiloissa toteutetaan avofysio- ja toimintaterapian lisäksi laitoskuntoutusta veteraaneille ja Kelan kustantamaa kuntoutusta tuki- ja liikuntaelinsairaille.

Hoitohuoneiden ja terapiatilojen lisäksi tiloistamme löytyy terapia-allas (allastilassa potilasnosturi), suihku- ja saunatilat, liikuntasali ja kuntosali.

Terapia-allas

  • veden lämpötila 29–31 astetta
  • tilassa allasnosturi
  • altaan syvyys 140 cm

Kuntosali

  • erityisryhmille soveltuvat kuntosalilaitteet
  • painokevennetty kävelykuntoutus

Liikuntasali

  • monipuolisia terapiavälineitä

Metsämiehenkadun toimipisteestämme löytyy mm. MotoMED-laitteet, TherapiMaster-/RedCord-hoitolaite, JetiTablet sekä laaja valikoima erilaisia pienvälineitä terapioihin.

Fysikaalisista hoidoista käytössä ovat TNS- ja IF-sähköhoidot, ultraäänihoito, lämpöpakkaukset, parafiinihoito käsille sekä jaloille.

Tiloissamme voi ajoittain käydä avustajakoiria.


Pori Yrjönkatu

Yrjönkatu 23
28100 Pori
Katso sijainti Google Maps -palvelussa

Yrjönkadun toimipiste sijaitsee Porin ytimessä, Kauppakeskus Bepopin vieressä Kelan yläkerrassa (5. kerros). Yksikkö on palvellut asiakkaita vuodesta 1981.

Meillä on yhdeksän hoitohuonetta, joista kaksi on isompaa salia ja yksi jalkahoitohuone. Toisessa salissa on TherapiMaster-hoitolaite ja erilaisia pienvälineitä fysioterapiaan. Toisessa salissa on mahdollisuus painokevennettyyn kävelymattoharjoitteluun koko huoneen alalla. Valjaissa voi harjoittaa kävelyä apuvälineellä tai ilman sekä tehdä esimerkiksi erilaisia koordinaatiota parantavia harjoituksia puolapuilla.

Lisäksi salissa on TRX-laite, monitoimitalja, JetiTablet ja laaja valikoima pienvälineitä. Fysikaalisista hoidoista käytössä on TNS-sähköhoito, ultraäänihoito, lämpöpakkaukset ja parafiini käsille sekä jaloille.

Tiloissamme on mahdollista toteuttaa monipuolista toiminnallista harjoittelua, painokevennettyä kävelyharjoittelua ja monia muita fysioterapian keinoja.

Tiloissamme voi ajoittain käydä avustajakoiria.

Yhteystiedot

Metsämiehenkatu 2 G, 28500 Pori
Yrjönkatu 23, 28100 Pori
terveys@diakon.fi

Ajanvaraukset

Fysio- ja toimintaterapia Metsämiehenkatu, liikuntaryhmät
044 705 2208
ajanvaraus.terveys@diakon.fi

Fysioterapia Yrjönkatu
044 705 2266
ajanvaraus.yrjonkatu@diakon.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Yhteydenottopyyntö