Diakonin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Heikki Arikka

Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiön hallitus on valinnut Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi Heikki Arikan.

Heikki Arikka tulee seuraamaan toimitusjohtajana eläkkeelle siirtyvää Aku Kelttoa.

Diakonialaitoksen hallituksen puheenjohtaja Mari Karttunen-Sävelä: ”Olemme iloisia saadessamme toimitusjohtajaksi laajan kokemuksen omaavan henkilön. Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö on alueellinen palvelusäätiö, jonka toiminta perustuu kristilliseen arvopohjaan. Valinnassa painotimme ison organisaation johtamisen kokemusta, kosketusta yritysmaailmaan, henkilöstö- ja talousjohtamista. Toivotamme Heikin tervetulleeksi toteuttamaan laitosdiakonian isoa näkyä, jonka ilmaisemme sanoilla: jokainen on lähimmäinen.”

Heikki Arikka siirtyy Länsi-Suomen Diakonialaitoksen toimitusjohtajaksi Malmin seurakunnan kirkkoherran virasta. Tehtävän hän ottaa tehtävän vastaan 1.6.2021.

Käy lukemassa uutta Diakon-blogiamme!

Nyt starttaa uusi Diakon-blogimme! Diakon-blogi haluaa nostaa esille ajankohtaisia teemoja ja herättää ajatuksia sekä keskustelua. Ensimmäisinä kirjoittajina ajatuksiaan ovat jakaneet toimitusjohtajamme Aku Keltto sekä geriatrimme Markus Halminen. Tervetuloa lukemaan ja osallistumaan!