Diakon Verkkokaupasta helposti kaikki isänpäivään!

Onko isänpäivälahja vielä hankkimatta? 💙 Sunnuntaina 12.11.2023 juhlitaan taas isänpäivää. Diakon Verkkokaupasta löydät helposti lahjat sekä DiakonJuhlan herkulliset kakut juhlapöytään!

💙 DiakonJuhlan täyte-, mousse- ja voileipäkakut
💙 Hieronta, kuntotestit, fysiopaketit, jalkahoidot
💙 Sähköiset Diakon-lahjakortit

Muistathan tilata isänpäivän kakut ajoissa, eli viimeistään keskiviikkona 8.11.

P.S. verkkokaupan valikoimissa uusina tuotteina myös herkulliset Mustikkatuorejuustokakku sekä Kirsikkatuorejuustokakku!

Lahjat ja herkut äitienpäivään helposti Diakon Verkkokaupasta

Diakon Verkkokaupasta hankit helposti kaiken äitienpäivään! Valikoimistamme löydät DiakonJuhlan herkut kahvipöytään sekä lahjat äideille tai isoäideille.

Verkkokaupasta voit hankkia vaikka arkea helpottavan kotisiivouksen (Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Rauma, Eurajoki ja lähialueet) tai hyvänolon jalkahoidon tai hieronnan. Jalkahoidot voidaan Porissa toteuttaa sekä hoitolassa että kotikäyntinä, Raumalla jalkahoidot ovat saatavissa kotikäynteinä. Verkkokaupan hyvinvointipalveluista löydät myös mm. fysioterapian, kuntotestit, vyöhyketerapian ja intialaisen päähieronnan.

Muistathan myös avoimet lahjakorttimme, joilla lahjansaaja voi valita mieleisensä palvelut tai tuotteet. Voit tulostaa verkkokaupasta lahjakortin annettavaksi tai halutessasi voit lähettää sähköisen lahjakortin suoraan lahjansaajan sähköpostiin.

Käy tutustumassa valikoimaan Diakon Verkkokaupassa

Hyödynnä Diakon Verkkokaupan ystävänpäivätarjoukset – Hemmottele itseä tai ystävää ystävänpäivänä 14.2.!

Ystävänpäivä on hyvä aika hemmotella itseä tai ystävää hieronnalla tai jalkahoidolla. Diakon Verkkokaupan ystävänpäivätarjoukset ovat voimassa 14.2.2023 saakka, käy tutustumassa tarjouksiin!

Löydät myös DiakonJuhlan herkulliset täyte- ja moussekakut ystävänpäivän herkkuhetkiin Diakon Verkkokaupasta! Muistathan tilata kakut vähintään kaksi päivää ennen noutoa.

Muista myös sähköiset lahjakorttimme, jotka voi tilata suoraan vastaanottajan sähköpostiin!

Diakon Verkkokaupalle on myönnetty Avainlippu

Diakon Verkkokaupalle on myönnetty Avainlippu, joka kertoo suomalaisesta, luotettavasta palvelusta ja siitä, että työllistämme Suomessa.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki kuluttajat ja yrityspäättäjät tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden. Voit lukea lisää Avainlipusta Suomalaisen Työn Liiton sivuilta.

Olemmekin iloisia voidessamme kertoa, että myös Diakon Verkkokaupalla on Avainlippu kertomassa luotettavasta ja vastuullisesta palvelusta. Käy tutustumassa monipuoliseen Diakon Verkkokauppamme!

Vielä ehdit hankkia isänpäivälahjan Diakon Verkkokaupasta!

Diakon Verkkokaupan valikoimista löydät isälle tai papalle vaikka kuntoa hoitavia lahjoja, kuten hierontaa, fysiopaketteja, kuntotestejä. Väsyneet jalat puolestaan virkistyvät jalkahoidolla.

Muistathan myös sähköiset lahjakorttimme, jotka toimitetaan nopeasti haluamaasi sähköpostiin! Lahjan saaja voi käyttää lahjakortin haluamiinsa palveluihin, esimerkiksi kotisiivoukseen, kotihoitopalveluihin, fysioterapiaan, hierontaan, jalkahoitoon tai tilata vaikka DiakonJuhlan herkullisia kakkuja, salaatteja ja keittoja. Lahjakortti käy myös Diakon Verkkokaupassa.

Lepposaa isänpäivää kaikille isille ja isoisille!