Hyödynnä Diakon Verkkokaupan ystävänpäivätarjoukset – Hemmottele itseä tai ystävää ystävänpäivänä 14.2.!

Ystävänpäivä on hyvä aika hemmotella itseä tai ystävää hieronnalla tai jalkahoidolla. Diakon Verkkokaupan ystävänpäivätarjoukset ovat voimassa 14.2.2023 saakka, käy tutustumassa tarjouksiin!

Löydät myös DiakonJuhlan herkulliset täyte- ja moussekakut ystävänpäivän herkkuhetkiin Diakon Verkkokaupasta! Muistathan tilata kakut vähintään kaksi päivää ennen noutoa.

Muista myös sähköiset lahjakorttimme, jotka voi tilata suoraan vastaanottajan sähköpostiin!

Diakon Verkkokaupalle on myönnetty Avainlippu

Diakon Verkkokaupalle on myönnetty Avainlippu, joka kertoo suomalaisesta, luotettavasta palvelusta ja siitä, että työllistämme Suomessa.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki kuluttajat ja yrityspäättäjät tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden. Voit lukea lisää Avainlipusta Suomalaisen Työn Liiton sivuilta.

Olemmekin iloisia voidessamme kertoa, että myös Diakon Verkkokaupalla on Avainlippu kertomassa luotettavasta ja vastuullisesta palvelusta. Käy tutustumassa monipuoliseen Diakon Verkkokauppamme!

Vielä ehdit hankkia isänpäivälahjan Diakon Verkkokaupasta!

Diakon Verkkokaupan valikoimista löydät isälle tai papalle vaikka kuntoa hoitavia lahjoja, kuten hierontaa, fysiopaketteja, kuntotestejä. Väsyneet jalat puolestaan virkistyvät jalkahoidolla.

Muistathan myös sähköiset lahjakorttimme, jotka toimitetaan nopeasti haluamaasi sähköpostiin! Lahjan saaja voi käyttää lahjakortin haluamiinsa palveluihin, esimerkiksi kotisiivoukseen, kotihoitopalveluihin, fysioterapiaan, hierontaan, jalkahoitoon tai tilata vaikka DiakonJuhlan herkullisia kakkuja, salaatteja ja keittoja. Lahjakortti käy myös Diakon Verkkokaupassa.

Lepposaa isänpäivää kaikille isille ja isoisille!

Sähköiset Diakon lahjakortit ehtivät vielä jouluksi Diakon Verkkokaupasta

Diakon Verkkokaupan valikoimista löydät mm. Diakonin avoimet sähköiset lahjakortit, jolla saaja voi itse valita itselleen sopivan tuotteen tai palvelun. Lahjakortin voi tilata suoraan lahjan saajan sähköpostiin tai halutessaan omaan sähköpostiin ja tulostaa lahjakortin saajalle itse.

Lahjakortilla voi tilata esim. kotisiivousta, jalkahoidon, hierontaa, DiakonJuhlan herkullisia täytekakkuja, salaatteja ja keittoja tai vaikkapa osallistua ryhmäliikuntaan. Lahjakortin voi käyttää myös moniin muihin palveluihimme. Käy tutustumassa Diakon Verkkokaupassa! Kaikki Diakonin lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.