DiakonTerveydessä kehitetään ajanvarausta yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa – lue lisää Diakon-blogista!

DiakonTerveydessä kehitetään ajanvarausta yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa palvelumuotoilun keinoin. Asiakkaiden digitaalisten palveluiden käyttöön liittyvät valmiudet, odotukset ja mahdollisuudet poikkeavat toisistaan paljon ja kaikki käyttäjät pitää ottaa huomioon kehitystyössä. Yhteistyöllä syntyi monia arvokkaita ehdotuksia ja oivalluksia – ja olemme todella iloisia, että saimme asiakkaita mukaan kehitystyöhön! Lue lisää Diakon-blogista.

DiakonTerveyden liikuntaryhmät käynnistyvät 31.1.2022

DiakonTerveyden liikuntaryhmät käynnistyvät 31.1. lukujärjestyksen mukaisesti. Joissakin ryhmissä on tällä hetkellä vielä tilaa ja peruutuksiakin saattaa tulla myös täysiin ryhmiin, joten varaa paikkasi.

Haluamme huolehtia kaikkien asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveysturvallisuudesta, joten tulethan vain terveenä, muista hyvä käsihygienia. Toivomme maskin käyttöä yleisissä tiloissa (käytävät ja aulatilat). Huolehdithan myös turvaväleistä. Jos sairastut, muistathan perua osallistumisesi mahdollisimman pian, jotta paikka vapautuu seuraavalle.

Uusi liikuntaryhmä AsahiHealth alkaa DiakonTerveydessä marraskuussa

DiakonTerveyden liikuntaryhmissä alkaa uutena AsahiHealth -ryhmä 1.11.2021 alkaen. Asahi-tunti pidetään maanantaisin klo 17.00 – 17.45 liikuntasalissa (Metsämiehenkatu 2 G, Pori). 

Asahi-terveysliikunta sopii kenelle tahansa. Tunnilla tehtävät harjoitteet tehdään seisten, mutta harjoitteita voi tehdä tarvittaessa myös tuolilla istuen. Harjoitteet tehdään rauhassa keskittyen hyvään ryhtiin ja hengitykseen. Asahi-harjoitteilla parannetaan ryhtiä, keskivartalon hallintaa ja tasapainoa, lisätään liikkuvuutta ja lihasvoimaa unohtamatta syvää hengitystä.

Tunnilla tarvitset vain mukavat joustavat vaatteet, kenkiä ei tarvita, harjoitteet tehdään sukkasillaan.
Jos kehosi on jumissa ja kaipaat lempeää, mutta tehokasta liikettä ja mielen tasapainoa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Tervetuloa mukaan, varaa paikkasi verkossa www.varaaheti.fi/diakonliikunta tai soittamalla 044 705 2208.