Lahjat ja herkut äitienpäivään helposti Diakon Verkkokaupasta

Diakon Verkkokaupasta hankit helposti kaiken äitienpäivään! Valikoimistamme löydät DiakonJuhlan herkut kahvipöytään sekä lahjat äideille tai isoäideille.

Verkkokaupasta voit hankkia vaikka arkea helpottavan kotisiivouksen (Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Rauma, Eurajoki ja lähialueet) tai hyvänolon jalkahoidon tai hieronnan. Jalkahoidot voidaan Porissa toteuttaa sekä hoitolassa että kotikäyntinä, Raumalla jalkahoidot ovat saatavissa kotikäynteinä. Verkkokaupan hyvinvointipalveluista löydät myös mm. fysioterapian, kuntotestit, vyöhyketerapian ja intialaisen päähieronnan.

Muistathan myös avoimet lahjakorttimme, joilla lahjansaaja voi valita mieleisensä palvelut tai tuotteet. Voit tulostaa verkkokaupasta lahjakortin annettavaksi tai halutessasi voit lähettää sähköisen lahjakortin suoraan lahjansaajan sähköpostiin.

Käy tutustumassa valikoimaan Diakon Verkkokaupassa

Vielä ehdit hankkia isänpäivälahjan Diakon Verkkokaupasta!

Diakon Verkkokaupan valikoimista löydät isälle tai papalle vaikka kuntoa hoitavia lahjoja, kuten hierontaa, fysiopaketteja, kuntotestejä. Väsyneet jalat puolestaan virkistyvät jalkahoidolla.

Muistathan myös sähköiset lahjakorttimme, jotka toimitetaan nopeasti haluamaasi sähköpostiin! Lahjan saaja voi käyttää lahjakortin haluamiinsa palveluihin, esimerkiksi kotisiivoukseen, kotihoitopalveluihin, fysioterapiaan, hierontaan, jalkahoitoon tai tilata vaikka DiakonJuhlan herkullisia kakkuja, salaatteja ja keittoja. Lahjakortti käy myös Diakon Verkkokaupassa.

Lepposaa isänpäivää kaikille isille ja isoisille!