Lahjat ja herkut äitienpäivään helposti Diakon Verkkokaupasta

Diakon Verkkokaupasta hankit helposti kaiken äitienpäivään! Valikoimistamme löydät DiakonJuhlan herkut kahvipöytään sekä lahjat äideille tai isoäideille.

Verkkokaupasta voit hankkia vaikka arkea helpottavan kotisiivouksen (Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Rauma, Eurajoki ja lähialueet) tai hyvänolon jalkahoidon tai hieronnan. Jalkahoidot voidaan Porissa toteuttaa sekä hoitolassa että kotikäyntinä, Raumalla jalkahoidot ovat saatavissa kotikäynteinä. Verkkokaupan hyvinvointipalveluista löydät myös mm. fysioterapian, kuntotestit, vyöhyketerapian ja intialaisen päähieronnan.

Muistathan myös avoimet lahjakorttimme, joilla lahjansaaja voi valita mieleisensä palvelut tai tuotteet. Voit tulostaa verkkokaupasta lahjakortin annettavaksi tai halutessasi voit lähettää sähköisen lahjakortin suoraan lahjansaajan sähköpostiin.

Käy tutustumassa valikoimaan Diakon Verkkokaupassa

Hyödynnä Diakon Verkkokaupan ystävänpäivätarjoukset – Hemmottele itseä tai ystävää ystävänpäivänä 14.2.!

Ystävänpäivä on hyvä aika hemmotella itseä tai ystävää hieronnalla tai jalkahoidolla. Diakon Verkkokaupan ystävänpäivätarjoukset ovat voimassa 14.2.2023 saakka, käy tutustumassa tarjouksiin!

Löydät myös DiakonJuhlan herkulliset täyte- ja moussekakut ystävänpäivän herkkuhetkiin Diakon Verkkokaupasta! Muistathan tilata kakut vähintään kaksi päivää ennen noutoa.

Muista myös sähköiset lahjakorttimme, jotka voi tilata suoraan vastaanottajan sähköpostiin!

Joululahjat ja jouluherkut helposti Diakon Verkkokaupasta

Hanki joululahjat helposti Diakon Verkkokaupasta tänä vuonna! Verkkokaupan valikoimista löydät monet arkea helpottavat sekä hyvää oloa tuovat lahjat. Verkkokaupasta löydät myös DiakonJuhlan sesonkiherkut riisipuuron, glögikakut sekä luumukakut.

Muista myös sähköiset lahjakorttimme, joilla lahjan saaja voi hankkia mieleisiään palveluita, esimerkiksi hierontaa, jalkahoitoa, kodin siivousta, kuntotestin, fysiopaketin tai vaikkapa herkkuja DiakonJuhlasta. Käy tutustumassa valikoimaan Diakon Verkkokaupassa!

Sähköiset Diakon lahjakortit ehtivät vielä jouluksi Diakon Verkkokaupasta

Diakon Verkkokaupan valikoimista löydät mm. Diakonin avoimet sähköiset lahjakortit, jolla saaja voi itse valita itselleen sopivan tuotteen tai palvelun. Lahjakortin voi tilata suoraan lahjan saajan sähköpostiin tai halutessaan omaan sähköpostiin ja tulostaa lahjakortin saajalle itse.

Lahjakortilla voi tilata esim. kotisiivousta, jalkahoidon, hierontaa, DiakonJuhlan herkullisia täytekakkuja, salaatteja ja keittoja tai vaikkapa osallistua ryhmäliikuntaan. Lahjakortin voi käyttää myös moniin muihin palveluihimme. Käy tutustumassa Diakon Verkkokaupassa! Kaikki Diakonin lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Helpota joulukiireitäsi ja tee ostokset helposti Diakon Verkkokaupasta!

Diakon Verkkokaupasta voit helposti tilata joululahjat sekä joulun herkut! Verkkokaupasta löydät DiakonJuhlan maistuvat salaatit ja buffetmenut sekä herkulliset täytekakut ja voileipäkakut.

Läheistä voi ilahduttaa hyvänolon jalkahoidolla, hieronnalla, intialaisella päänhieronnalla, fysiopaketeilla, liikuntaryhmien 5- ja 10-korteilla tai vaikkapa kotisiivouksella! Käy tutustumassa verkkokauppaan!

Verkkokaupan valikoimista löydät myös Diakonin avoimet sähköiset lahjakortit, jolla saaja voi itse valita itselleen sopivan tuotteen tai palvelun. Kaikki Diakonin lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Diakon Verkkokauppa avattu – tervetuloa ostoksille!

Diakon Verkkokauppa on avattu tänään! Verkkokaupasta löydät nyt Diakon lahjakortit, DiakonJuhlan herkulliset täyte- ja voileipäkakut sekä DiakonTerveyden Fysiopaketit työikäisille ja senioreille.

Avoimen Diakon lahjakortin voit tilata verkkokaupasta sähköisessä muodossa vaikka suoraan saajan sähköpostiin ja lahjakorttia voi käyttää yksiköidemme palvelupisteiden lisäksi myös verkkokaupassa.

Verkkokaupan löydät osoitteesta kauppa.diakon.fi

Tervetuloa tutustumaan ja tilaamaan helposti!