Joululahjat ja jouluherkut helposti Diakon Verkkokaupasta

Hanki joululahjat helposti Diakon Verkkokaupasta tänä vuonna! Verkkokaupan valikoimista löydät monet arkea helpottavat sekä hyvää oloa tuovat lahjat. Verkkokaupasta löydät myös DiakonJuhlan sesonkiherkut: jouluruoat, sekä riisipuuron, glögikakut sekä luumukakut.

Muista myös sähköiset lahjakorttimme, joilla lahjan saaja voi hankkia mieleisiään palveluita, esimerkiksi hierontaa, jalkahoitoa, kodin siivousta, kuntotestin, fysiopaketin tai vaikkapa herkkuja DiakonJuhlasta. Käy tutustumassa valikoimaan Diakon Verkkokaupassa!

Museo Cafen visailuilta ke 13.12.2023

DiakonJuhlan Museo Cafessa (Satakunnan Museo, Hallituskatu 11, Pori) järjestetään visailuilta joka kuukauden toisena keskiviikkona ja seuraavan kerran visaillaan keskiviikkona 13.12.2023 klo 19 alkaen.

Tervetuloa mukaan visailemaan ja nauttimaan herkuista sekä tunnelmasta!

Museo Cafen visailuilta ke 8.11.2023

DiakonJuhlan Museo Cafessa (Satakunnan Museo, Hallituskatu 11, Pori) järjestetään visailuilta joka kuukauden toisena keskiviikkona ja seuraavan kerran visaillaan keskiviikkona 8.11.2023 klo 19 alkaen.

Tervetuloa mukaan visailemaan ja nauttimaan herkuista sekä tunnelmasta!

Diakon Verkkokaupasta helposti kaikki isänpäivään!

Onko isänpäivälahja vielä hankkimatta? 💙 Sunnuntaina 12.11.2023 juhlitaan taas isänpäivää. Diakon Verkkokaupasta löydät helposti lahjat sekä DiakonJuhlan herkulliset kakut juhlapöytään!

💙 DiakonJuhlan täyte-, mousse- ja voileipäkakut
💙 Hieronta, kuntotestit, fysiopaketit, jalkahoidot
💙 Sähköiset Diakon-lahjakortit

Muistathan tilata isänpäivän kakut ajoissa, eli viimeistään keskiviikkona 8.11.

P.S. verkkokaupan valikoimissa uusina tuotteina myös herkulliset Mustikkatuorejuustokakku sekä Kirsikkatuorejuustokakku!

Huolettaako oma tai läheisen pärjääminen arjessa? Uusi palvelumme Geronomin vastaanotto saatavilla.

Huolettaako sinua oma tai läheisesi pärjääminen arjessa? Vanhustyöhön erikoistuneen sairaanhoitajamme (geronomin) vastaanotolla paneudutaan yksilöllisesti iäkkään tilanteeseen. Vastaanoton tarkoituksena on ikääntyneen toimintakyvyn ja terveyden edistäminen ja samalla ennaltaehkäisevä toiminta, joilla pyritään mahdollistamaan kotona pärjääminen ja asuminen mahdollisimman pitkään.

Lue lisää geronomin vastaanotosta verkkosivuiltamme!

AVOIN TYÖPAIKKA: Talousjohtaja

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen talousjohtajaa. Vastaat tehtävässäsi konsernin talouden suunnittelun ja seurannan järjestämisestä, ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta, raportoinnista sekä rahoitus- ja sijoitustoiminnasta. Hallitset tilinpäätös- ja veroasiat. Olet kiinnostunut kehittämään talouden analytiikkaa, järjestelmiämme ja toimintatapojamme yhdessä liiketoimintayksiöidemme kanssa. Osallistut aktiivisesti liiketoiminnan kehittämiseen ja strategiseen suunnitteluun johtoryhmän jäsenenä. Talousjohtajana raportoit suoraan toimitusjohtajalle ja tarvittaessa toimit toimitusjohtajan sijaisena.

Odotamme hakijoilta ylempää korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta vaativista talous- ja tietohallinnon tehtävistä. Lisäksi sinulla on useamman vuoden johtamiskokemus ja näyttöjä onnistuneesti läpiviedyistä kehittämisprojekteista ja hankkeista. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot sekä vankkaa tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden monialaisessa kehittyvässä organisaatiossamme, jossa on tyytyväinen henkilöstö ja tyytyväiset asiakkaat sekä mahdollisuus kehittyä ja kehittää toimintaamme.

Rekrytointi suoritetaan yhdessä Eezy Personnelin kanssa, lue lisää avoimesta työpaikasta tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Soininen, Executive Search Consultant p. 045 353 3337 henri.soininen@eezy.fi Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 29.10.2023 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.

Hyvää Vanhustenviikkoa – Myös Diakon-blogissa pohditaan ikääntymistä

Tällä viikolla vietetään jälleen valtakunnallista Vanhustenviikkoa 1.- 8.10.2023 teemalla ”Tehdään iästä numero”. Asumisohjaajamme Sini Pyykönen pohtii Diakon-blogissa Vanhustenviikon teemoissa ikääntymistä ja asumisympäristön merkitystä. Sini haluaa haastaa meidät miettimään ikääntymistä myös uutena, hyvänä elämänvaiheena. Myös meillä DiakonKylässä on paljon nähtävää ja koettavaa, uusia ystävyyssuhteita syntyy ja ympäristö on valmiiksi mietitty iäkkään hyvän arjen sujumisen kannalta.

Lue lisää Sinin lämminhenkinen kirjoitus Diakon-blogista!