DiakonTerveys tarjoaa fysio- ja toimintaterapiaa nyt myös etäterapiana

DiakonTerveydestä on saatavilla tällä hetkellä myös etäterapiaa fysioterapiassa ja toimintaterapiassa. Etäterapiassa on mahdollisuus saada ohjausta ja neuvontaa monenlaisiin asioihin, esimerkiksi kipujen itsehoitoon, työergonomiaan ja taukojumppaan.

Etäterapiaan asiakas tarvitsee hyvän nettiyhteyden ja joko älypuhelimen tai tietokoneen, jossa on kamera ja mikki. Muistathan aikaa varatessasi mainita, että kyseessä on etäterapia. Asiakas saa ajanvarausjärjestelmästämme linkin etäyhteyttä varten. Etäterapian hinnasto on sama kuin normaali hinnastomme.

Muistathan, että toteutamme edelleen myös kasvokkain tapahtuvaa kuntoutusta. Fysio- ja toimintaterapiaan on turvallista tulla myös poikkeusoloissa. Tiloissamme siivousta on tehostettu ja hygieniasta huolehditaan hyvin. Kaikki pinnat, hoitopöydät ja terapiavälineet puhdistetaan ennen jokaista asiakasta. Työntekijämme huolehtivat hyvästä hygieniasta ja käyttävät tarvittaessa suojaimia. Myöskään asiakkaat eivät joudu keskenään läheiseen kosketukseen vaan etäisyyksistä huolehditaan.

Tervetuloa hyvillä mielin hoidettavaksi!