Hankkeet

Länsi-Suomen Diakonialaitoksen hankkeet

Diakonia- ja kansalaistoiminnan johtaja Marko Huhtala
044 705 2023
marko.huhtala@diakon.fi

Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö
Metsämiehenkatu 2
28500 Pori

Ekodiakonia – Satakunnan Starttihanke

Ekodiakonia – Satakunnan starttihankkeen tarkoituksena on rakentaa ekologisesti kestävän auttamisen verkostomainen toiminta Satakuntaan. Hankkeen toteutusaika 1.6.2022–31.8.2023.

Lue lisää Ekodiakonia -Satakunnan starttihankkeesta

Hengaa täällä -hanke

Hengaa täällä on kolmivuotinen STEA:n rahoittama hanke, joka on kohdennettu 7–13-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Hankkeessa kehitetään Tampereen Keskustoria.

Lue lisää Hengaa täällä -hankkeesta

Toivu riippuvuudesta -hanke

Toivu riippuvuudesta -hanke tarjoaa toipumisohjelman seksi- ja pornoriippuvuudesta kärsiville, sekä heidän läheisilleen. Keskiössä ovat vertaistukiryhmätoiminta ja verkkopalvelu, joiden avulla tarjotaan tietoa, tukea ja käytännön työkaluja riippuvuudesta vapautumiseen. Hankkeen toteutusaika 1.3.2023–31.12.2025.

Lue lisää Toivu riippuvuudesta -hankkeesta

Turvapaikanhakijat töihin Satakuntaan -hanke

Turvapaikanhakijat töihin Satakuntaan -hanke edistää turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua hakeneiden työllistymistä, ja tarjoaa tukea työnantajille pidempiaikaisen työllistymisen sujuvoittamiseksi. Hankkeen toteutusaika 1.9.2022–31.12.2023.

Lue lisää Turvapaikanhakijat töihin Satakuntaan -hankkeesta

Työllistyminen ja sen tukeminen Turun hävikkiruokatoiminnassa 

Hanke keskittyy työllistämisen tukemiseen ruoka-aputoiminnassa yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Hankkeessa jäljitetään hävikkiruokatoiminnassa tarvittavaa osaamista sekä haetaan tukityöpaikkoja heikoimmin työllistyville henkilöille. Hankkeen toteutusaika 1.1.–31.12.2023.

Lue lisää Työllistyminen ja sen tukeminen Turun hävikkiruokatoiminnassa -hankkeesta