Vuorotteluvapaan sijaiseksi haetaan sairaanhoitajaa tai lähihoitajaa!

Länsi-Suomen Diakonialaitoksella Porissa on haettavana sairaanhoitajan tai lähihoitajan vuorotteluvapaa sijaisuus Palvelukoti Honkalassa ajalle 1.4.2019–27.9.2019.

Palvelukoti Honkala on 26 ikäihmisen tehostetun palveluasumisen koti. Tarjoamme ammattitaitoiselle ja innostuneelle hoitajalle mielenkiintoisen ja haastavan työn. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa. Olet sitoutunut asiakaslähtöiseen ja toimintakykyä edistävään toimintaan. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kykenet toimimaan monialaisen työryhmän jäsenenä. Toivomme, että olet joustava ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olet oma-aloitteinen, positiivinen, vastuuntuntoinen ja koet ikäihmisten kanssa toimimisen omaksesi.

Tehtävään valitaan vuorotteluvapaan ehdot täyttävä henkilö.

Palkkaus on yksityisen Sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Työ lähihoitajalla on kolmivuorotyötä ja sairaanhoitajalla kaksivuorotyötä. Työaika on 38 tuntia 50 minuuttia viikossa.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Lisätiedot:

Yksikönjohtaja Sanna-Mari Pudas-Tähkä, p. 044 705 2215

Hakemukset sähköpostilla:
sanna-mari.pudas-tahka@pdl.fi