DiakonTerveydessä kehitetään ajanvarausta yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa – lue lisää Diakon-blogista!

DiakonTerveydessä kehitetään ajanvarausta yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa palvelumuotoilun keinoin. Asiakkaiden digitaalisten palveluiden käyttöön liittyvät valmiudet, odotukset ja mahdollisuudet poikkeavat toisistaan paljon ja kaikki käyttäjät pitää ottaa huomioon kehitystyössä. Yhteistyöllä syntyi monia arvokkaita ehdotuksia ja oivalluksia – ja olemme todella iloisia, että saimme asiakkaita mukaan kehitystyöhön! Lue lisää Diakon-blogista.

Ilahduta äitiä tai isoäitiä Diakonin avoimella lahjakortilla tai muilla Diakon Verkkokaupan tuotteilla!

Diakon Verkkokaupasta hankit helposti monenlaiset mukavat lahjat äitienpäivään. Sähköisen lahjakortin lisäksi verkkokaupan valikoimista löydät lahjoja hyvään oloon, esimerkiksi hierontaa, jalkahoitoa, fysioterpiaa tai fysiopaketteja. Äidin tai isoäidin arkea voi helpottaa myös hankkimalla hänelle kotisiivouksen. Käy tutustumassa valikoimaan ja hanki lahjat vaivattomasti ja turvallisesti Diakon Verkkokaupasta!

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

DiakonJuhlan Museo Cafe aukeaa Porissa tiistaina 26.4.

DiakonJuhlan uusi Museo Cafe aukeaa huomenna tiistaina 26.4. Satakunnan museolla (Hallituskatu 11, Pori). Museo Cafessa on tarjolla DiakonJuhlan valmistama lounas tiistaista perjantaihin klo 11 – 14. Viikottain vaihtuvan lounaslistan löydät myös verkkosivuiltamme.

Museo Cafesta löydät myös makeat ja suolaiset herkut vitriinistä, jäätelöä, juomia sekä päivittäin vaihtuvan salaattiannoksen. Kahvila palvelee tiistai, torstai – sunnuntai klo 11.00–18.00, keskiviikkoisin hieman pidempään klo 11.00 – 20.00 (maanantait suljettu). Tervetuloa herkuttelemaan myös ilman museokäyntiä!

Lue lisää DiakonJuhlan Museo Cafesta täältä.

Lue kokemuksia DiakonKylässä asumisesta

DiakonKylässä vuodesta 2015 alkaen asunutta Sirkkua kiehtoi erityisesti mahdollisuus osallistua kaikenlaiseen toimintaan alueella ja hänen päivistään löytyykin nyt monenlaista ohjelmaa aamu-uinnista erilaisiin toimintatuokioihin sekä Digi-Ikikerhoon. Käy lukemassa aktiivisen Sirkun kokemuksia alueellamme asumisesta asiakastarinoistamme.

Etäkuntoutus – kiinnostaako etänä ohjattu kuntoutustoiminta? Vastaa kyselyyn!

Diakonilla kehitetään palveluiden digitalisuutta DigiDiakon nimisessä hankkeessa. Tavoitteena on, että palveluiden saavutettavuutta mahdollistetaan digiratkaisuja hyödyntäen ja myös Diakonin asiakkaat ovat mukana kehittämisessä henkilöstön kanssa.

Tällä kyselyllä haluamme selvittää asiakkaidemme, heidän läheistensä ja mahdollisten huoltajien kiinnostusta ja kokemuksia etäkuntoutuspalvelusta sekä minkälaisia haasteita tai esteitä asiakkaat arvioivat etäkuntoutukselle olevan.

Tietojanne käsitellään luottamuksellisesti. Vastaukset kyselyyn toivomme 30.6.2021 mennessä, kiitos jo etukäteen ajastanne ja vastauksistanne! Tästä pääset vastaamaan kyselyyn.