DiakonJuhla – herkullisia tarjottavia suurella sydämellä omasta keittiöstä

DiakonJuhlalla on vankka kokemus erilaisten juhlien järjestämisestä jo vuosikymmenten ajalta, herkut syntyvät omassa keittiössä, osaavissa käsissä juhlaan kuin juhlaan.

Kaunis, houkutteleva juhlapöytä on aina elämys jo itsessään ja meillä DiakonJuhlassa panostetaankin aina suurella sydämellä myös esillepanoon. DiakonJuhlan suuressa keittiössä myös osaaminen on monipuolista, diettikokkimme valmistavat myös gluteenittomat-, vegaaniset- ja muut erityisruokavaliotarjoilut taitavasti tarpeiden mukaan. Alueeltamme löytyvät myös kauniit juhlatilat juhlien järjestämiseen.

Lue lisää juhla- ja pitopalvelusta verkkosivuiltamme tai kurkkaa DiakonJuhlan lehtijuttu DiakonJuhlasta Satakunnan Viikon sivuilta tai Satakunnan Yrittäjä -lehdestä.

Kotipuutarhureiden hävikkipäivä DiakonKylässä ti 30.8. klo 13 – 17

DiakonKylässä järjestettävänä hävikkipäivänä kotipuutarhurit voivat tuoda ylimääräistä satoaan puutarhoistaan saataville DiakonKylän Martintaloon ja kaikki halukkaat voivat hakea niitä sieltä vapaasti omiin tarpeisiinsa. Näin saamme ylimääräiset kiertoon eikä hyvää, käyttökelpoista ruokaa mene hukkaan!

Tuo siis sinäkin oman puutarhasi ylimääräiset marjat, hedelmät ja vihannekset tarjolle Martintaloon tai tule hakemaan kauden herkullista satoa tiistaina 30.8.! Jaettavaa voi tuoda paikalle jo klo 7 eteenpäin.

Lisätietoja Merja Rikala 044 705 2302, ekodiakonia@diakon.fi

Lue kokemuksia DiakonKylässä asumisesta

DiakonKylässä vuodesta 2015 alkaen asunutta Sirkkua kiehtoi erityisesti mahdollisuus osallistua kaikenlaiseen toimintaan alueella ja hänen päivistään löytyykin nyt monenlaista ohjelmaa aamu-uinnista erilaisiin toimintatuokioihin sekä Digi-Ikikerhoon. Käy lukemassa aktiivisen Sirkun kokemuksia alueellamme asumisesta asiakastarinoistamme.