Ympärivuorokautinen hoito

DiakonTerveyden Kuntoutuskeskus tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ja kuntoutusta erityisesti ikäihmisille. Kodinomaisessa ympäristössä on turvallista ja viihtyisää. Korostamme toiminnassamme yksilöllisyyttä ja positiivisuutta. Palveluita on tarjolla kaikille, mutta tällä hetkellä asiakkainamme ovat sotiemme veteraanit, heidän puolisonsa ja leskensä.

Ympärivuorokautinen hoito on turvallista, asukkaan toimintakykyä ja hyvinvointia tukevaa, ylläpitävää tai edistävää hoitoa. Asiakasta hoidetaan hänen yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti. Kuntoutuskeskuksemme lämminhenkisessä ilmapiirissä huomioidaan asukkaiden lisäksi heidän omaisensa ja läheisensä. Asukkaalla on mahdollisuus osallistua päivittäin soveltuviin liikunta-, keskustelu- ja virikeryhmiin.

Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja pätevää. Kuntoutuskeskuksemme tilat ovat esteettömiä ja suunniteltu ikääntyneiden tarpeisiin. Asiakashuoneemme ovat kooltaan 16-32 m2. Osa huoneista on yhden hengen, osa kahden hengen huoneita. Asukkaiden käytössä on päiväsalit, parvekkeet, saunaosastot, askartelutilat, ryhmätila, iso ruokasali ja sen yhteydessä iso terassi. Tontilla sijaitsee esteetön DiakonPuisto, joka rajoittuu Porin kaupungin ulkoilu- ja virkistysalueeseen.

Toimintamme on laadukasta ja toimintajärjestelmällämme on SFS-EN ISO 9001:2015 standardi.

Yhteystiedot

DiakonTerveys Kuntoutuskeskus
Metsämiehenkatu 2 G,
28500 Pori
044 705 2184
ajanvaraus.terveys@diakon.fi

Hoitopalveluiden päällikko
Johanna Porkka
044 705 2180
johanna.porkka@diakon.fi

Facebook

Yhteydenottopyyntö