Yhteiskunnallinen Yritys on vastuullinen ja hyvää tekevä valinta – lue lisää kirjoituksesta Satakunnan Kansassa

Huomasitko lauantain Satakunnan Kansassa toimitusjohtajamme Heikki Arikan ja Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtajan Katri Viippolan kirjoituksen Yhteiskunnallisista Yrityksistä?

Yhteiskunnalliset yritykset toimivat vastuullisesti ja tekevät liiketoimintansa kautta hyvää yhteiskunnalle tai ympäristölle. Suomalaiset arvostavat kotimaisuutta ja vastuullisuutta tällä hetkellä enemmän kuin koskaan ja Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 88 prosenttia suomalaisista arvostaa erityisesti yrityksiä, jotka tekevät liiketoimintansa kautta yhteiskunnallista hyvää.

Kirjoituksen pääsee lukemaan myös tästä ”Yhteiskunnallinen yritys on vastuullinen ja hyvää tekevä valinta.”

Diakon – arvot työn tekemisessä

Tiesitkö, että yhteiskunnallinen yritys voi olla myös konserni? Meillä on juuri niin, Diakon on yhteiskunnallinen konserni, ja tarjoamme paikallisia palveluita Satakunnassa Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimintana.

Toimintamme perusarvo on lähimmäisen arvostaminen ja henkilöstömme onkin hyvin arvositoutunutta, mikä näkyy myös työpaikan valinnassa ja pysyvyydessä. Haluamme tehdä yhdessä hyvää ja toimia vastuullisesti.

Toimitusjohtajamme Heikki Arikka ja sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialajohtaja Sanna-Mari Pudas-Tähkä kertovat toiminnasta nyt Yhteiskunnallisen yritysten osaamiskeskuksen sivuilla julkaistussa jutussa Diakon – arvot työn tekemisessä”. Käy lukemassa koko juttu!

Diakonin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Heikki Arikka

Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiön hallitus on valinnut Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi Heikki Arikan.

Heikki Arikka tulee seuraamaan toimitusjohtajana eläkkeelle siirtyvää Aku Kelttoa.

Diakonialaitoksen hallituksen puheenjohtaja Mari Karttunen-Sävelä: ”Olemme iloisia saadessamme toimitusjohtajaksi laajan kokemuksen omaavan henkilön. Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö on alueellinen palvelusäätiö, jonka toiminta perustuu kristilliseen arvopohjaan. Valinnassa painotimme ison organisaation johtamisen kokemusta, kosketusta yritysmaailmaan, henkilöstö- ja talousjohtamista. Toivotamme Heikin tervetulleeksi toteuttamaan laitosdiakonian isoa näkyä, jonka ilmaisemme sanoilla: jokainen on lähimmäinen.”

Heikki Arikka siirtyy Länsi-Suomen Diakonialaitoksen toimitusjohtajaksi Malmin seurakunnan kirkkoherran virasta. Tehtävän hän ottaa tehtävän vastaan 1.6.2021.