Diakon – arvot työn tekemisessä

Tiesitkö, että yhteiskunnallinen yritys voi olla myös konserni? Meillä on juuri niin, Diakon on yhteiskunnallinen konserni, ja tarjoamme paikallisia palveluita Satakunnassa Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimintana.

Toimintamme perusarvo on lähimmäisen arvostaminen ja henkilöstömme onkin hyvin arvositoutunutta, mikä näkyy myös työpaikan valinnassa ja pysyvyydessä. Haluamme tehdä yhdessä hyvää ja toimia vastuullisesti.

Toimitusjohtajamme Heikki Arikka ja sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialajohtaja Sanna-Mari Pudas-Tähkä kertovat toiminnasta nyt Yhteiskunnallisen yritysten osaamiskeskuksen sivuilla julkaistussa jutussa Diakon – arvot työn tekemisessä”. Käy lukemassa koko juttu!

Diakonin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Heikki Arikka

Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiön hallitus on valinnut Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi Heikki Arikan.

Heikki Arikka tulee seuraamaan toimitusjohtajana eläkkeelle siirtyvää Aku Kelttoa.

Diakonialaitoksen hallituksen puheenjohtaja Mari Karttunen-Sävelä: ”Olemme iloisia saadessamme toimitusjohtajaksi laajan kokemuksen omaavan henkilön. Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö on alueellinen palvelusäätiö, jonka toiminta perustuu kristilliseen arvopohjaan. Valinnassa painotimme ison organisaation johtamisen kokemusta, kosketusta yritysmaailmaan, henkilöstö- ja talousjohtamista. Toivotamme Heikin tervetulleeksi toteuttamaan laitosdiakonian isoa näkyä, jonka ilmaisemme sanoilla: jokainen on lähimmäinen.”

Heikki Arikka siirtyy Länsi-Suomen Diakonialaitoksen toimitusjohtajaksi Malmin seurakunnan kirkkoherran virasta. Tehtävän hän ottaa tehtävän vastaan 1.6.2021.