Diakon-blogissa ollaan nyt vietettävän Aivoviikon teemoissa, lue uusin kirjoitus ”Onnistumisia ja voimia antava päivätoiminta”

Tällä viikolla vietetään Aivoviikkoa teemalla ”Ajattele aivojasi, mieti muistiasi”. Diakonin muistisairaiden päivätoiminnan ohjaaja Marja-Liisa kertoo nyt Diakon-blogissa Rinkeplumman arjesta.

Muistisairaiden päivätoiminta antaa voimia arkeen sekä muistisairaalle että omaishoitajalle. Rinkeplummassa yhdessä tekeminen, hauskat hetket ja välittäminen ovat sydämen asia. Hymy tulee helposti ohjaajalle itselleenkin huulille, kun näkee asiakkaiden poistuvan kotiin iloisella mielellä päivätoiminnan jälkeen. Lue Marja-Liisan kirjoitus Diakon-blogista!

Muistisairaiden päivätoiminta Rinkeplummassa nyt tilaa uusille kävijöille

Muistisairaiden päivätoiminta Rinkeplummassa on nyt tilaa uusille asiakkaille.

Päivä Rinkeplummassa koostuu mukavasta yhdessäolosta ja monipuolisesta toiminnasta, sisältäen mm. keskustelua ja vertaistukea, pelejä ja visailuja, liikuntaa, toiminnallisia harjoitteita, kädentaidon harjoittelua sekä muuta mielekästä tekemistä, joilla pyritään aktivoimaan muistia. Ota yhteyttä, niin sovitaan tutustumiskäynti!

Päivätoiminta Rinkeplumma 044 705 2299 tai rinkeplumma@diakon.fi

Diakon-blogissa terveisiä Rinkeplummasta

Meillä Rinkeplumman päivätoiminnassa korostuvat kiiretön yhdessä tekeminen, läsnäolo ja toive siitä, että asiakkaalle jää onnistumisen kokemuksia sekä hyvä mieli. Muistisairaiden päivätoiminnan avulla pyritään edesauttamaan kotona pärjäämistä ja toimintakyvyn säilyttämistä mahdollisimman pitkään. Käy lukemassa nyt Diakon-blogista päivätoiminnan ohjaaja Anne Koskelan lämminhenkinen kirjoitus arjesta Rinkeplummassa.

Päivätoimintakeskus Rinkeplumma on muuttanut

Diakonin Päivätoimintakeskus Rinkeplumma on muuttanut Eteläpuistosta Metsämiehenkadulle, palvelukoti Honkalan tiloihin, palvelukeskus Ikihonkaan. Uusi osoite on Metsämiehenkatu 2 B. 

Rinkeplummassa järjestetään kuntouttavaa päivätoimintaa lievästi tai keskivaikeasti muistisairaille ennalta sovituissa pienryhmissä. Päivätoimintaan sisältyy monipuolista ohjattua toimintaa sekä aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi. Nyt voimme ottaa myös uusia asiakkaita. Tervetuloa mukaan toimintaan uusiin viihtyisiin tiloihimme!

Tiedustelut:
puh. 044 705 2299 tai rinkeplumma@diakon.fi 

Lue lisää Päivätoimintakeskus Rinkeplummasta.